reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Kurcze Aga musi być dobrze [emoji8]Ja już po wizycie, zarodek ma 3,5 mm, tętno 103. Dubrawski daje mi 60%szansy, że się uda. On to nie owija w bawełnę.
Prawie całą noc z nerwów nie spałam więc idę się położyć. Mogę już tylko się modlić żeby moja kropka prztrwała.
G
Gość
Gość
AgnieszkaP wszystkie bedziemy trzymac kciuki i tym razem jyz musi sie udac!!!
martaha123
Aga trzymam kciuki i modlę się za was...
G
Gość
Gość
Nie wiem czemu ten Dubrawski mowi ze nie wierzy w intralipid i wogole czemu inni lekarze tez nie wierza...wczoraj znow lezalam na wlewie z dziewczyna ktorej udalo sie dopiero na intralipidzie. Co chwile slysze jakies pozytywne historie od samych pacjentek.
G
Gość
Gość
A dziewczyna nk miala w normie, miala zle parametry cd4 i cd8.Nie wiem czemu ten Dubrawski mowi ze nie wierzy w intralipid i wogole czemu inni lekarze tez nie wierza...wczoraj znow lezalam na wlewie z dziewczyna ktorej udalo sie dopiero na intralipidzie. Co chwile slysze jakies pozytywne historie od samych pacjentek.
Kwiatuszekk23
Agnieszka to az 60%
Wszystkie trzymamy za Was kciuki!
Wszystkie trzymamy za Was kciuki!
reklama
susana
Ja już przyjezhałam z izby .
Nawet mnie nie zbadali .
Powiedziała doktórka że jak chce to muszę się przyjąć na oddział to wtedy mi zajżą usg .!!!!Dzisiaj mi nic nie zrobią bo popołudnie .Więc trzeba ze trzy doby odleżeć .Paranoja .
Jutro pójdę rano do lekarza to mnie zbada bo na nasz szpital niestety nie można nic liczyć .Na izbie nawet usg nie mają .
Nawet mnie nie zbadali .
Powiedziała doktórka że jak chce to muszę się przyjąć na oddział to wtedy mi zajżą usg .!!!!Dzisiaj mi nic nie zrobią bo popołudnie .Więc trzeba ze trzy doby odleżeć .Paranoja .
Jutro pójdę rano do lekarza to mnie zbada bo na nasz szpital niestety nie można nic liczyć .Na izbie nawet usg nie mają .
Podziel się: