reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, tutaj się nie zgodzę z Tobą bo w każdym szpitalu MUSZĄ Cię przyjąć i zrobić usg. Taki mają obowiązek! jedziesz, mówisz że masz plamienie i że Cie to niepokoi i koniec.
edit
Tym bardziej, że pisałas że w poprzedniej źle zakończonej ciąży tak się zaczęło. A gin przez telefon nie jest w stanie nic stwierdzić i określić czy to od bliźniaka czy nie. Ja jak dzwoniłam do mojego to kazał mi przyjezdżac (nigdy nie czekać) albo jechac na IP

Ostatnia edycja:
reklama
Bea każda ciągle na coś czeka... eh... taki los... a cierpliwości brak....
Strawbelka czekam z niecierpliwością &&&&&
Susana gdzie jesteś bo czekamy na info po wizycie!!!!

Witajcie dziewczyny

gogac85 – słodki dzieciak i to jest powód, że warto walczyć

Aga707 – witaj na forum, przykro mi z powodu Twoich strat :-( :(

Strawbelka – Ty taka chętna jesteś na laparoskopie :confused::baffled: Trzymam kciuki za wypaśną betę :tak:

Lili81 a jaką masz dawkę encortonu ?
Dlaczego badałaś nk w 4 dc? Mi doktorka kazała badać między 16 a 25
Nie pomogę Ci niestety z tą zmianą leków :( może podpytaj lekarza o uzasadnienie decyzji o zmianie skoro jesteś niespokojna
Kaira kprtyzol najlepiej robić rano tak do 7.30

U mnie tylko badania badania i grzebania.
Pobadał ,pogrzebał ,zajżał usg .
5 minut 100 zł. Psu w dupe .
Mam dalej czekać na krwawienie
Do 2 tygodni jeszcze
Soory za wyrażenia ale wk....wia mnie to wszystko powoli.Mam już chyba dosyć .

Witajcie dziewczyny

gogac85 – słodki dzieciak i to jest powód, że warto walczyć

Aga707 – witaj na forum, przykro mi z powodu Twoich strat :-( :(

Strawbelka – Ty taka chętna jesteś na laparoskopie :confused::baffled: Trzymam kciuki za wypaśną betę :tak:
Lilia jedyny plus w tym ze ja uwielbiam narkoze. Po narkozie smigam jakbym jej nie miala. A laparo bym chciala bo w koncu by sie wyjasnilo czy cos zlego sie tam dzieje.
Ja tylko mam traume po lewatywie:(

reklama
Do góry