reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, tutaj się nie zgodzę z Tobą bo w każdym szpitalu MUSZĄ Cię przyjąć i zrobić usg. Taki mają obowiązek! jedziesz, mówisz że masz plamienie i że Cie to niepokoi i koniec.
edit
Tym bardziej, że pisałas że w poprzedniej źle zakończonej ciąży tak się zaczęło. A gin przez telefon nie jest w stanie nic stwierdzić i określić czy to od bliźniaka czy nie. Ja jak dzwoniłam do mojego to kazał mi przyjezdżac (nigdy nie czekać) albo jechac na IP

Ostatnia edycja:
reklama
Bea każda ciągle na coś czeka... eh... taki los... a cierpliwości brak....
Strawbelka czekam z niecierpliwością &&&&&
Susana gdzie jesteś bo czekamy na info po wizycie!!!!

Witajcie dziewczyny

gogac85 – słodki dzieciak i to jest powód, że warto walczyć

Aga707 – witaj na forum, przykro mi z powodu Twoich strat :-( :(

Strawbelka – Ty taka chętna jesteś na laparoskopie :confused::baffled: Trzymam kciuki za wypaśną betę :tak:

Lili81 a jaką masz dawkę encortonu ?
Dlaczego badałaś nk w 4 dc? Mi doktorka kazała badać między 16 a 25
Nie pomogę Ci niestety z tą zmianą leków :( może podpytaj lekarza o uzasadnienie decyzji o zmianie skoro jesteś niespokojna
Kaira kprtyzol najlepiej robić rano tak do 7.30

U mnie tylko badania badania i grzebania.
Pobadał ,pogrzebał ,zajżał usg .
5 minut 100 zł. Psu w dupe .
Mam dalej czekać na krwawienie
Do 2 tygodni jeszcze
Soory za wyrażenia ale wk....wia mnie to wszystko powoli.Mam już chyba dosyć .

Witajcie dziewczyny

gogac85 – słodki dzieciak i to jest powód, że warto walczyć

Aga707 – witaj na forum, przykro mi z powodu Twoich strat :-( :(

Strawbelka – Ty taka chętna jesteś na laparoskopie :confused::baffled: Trzymam kciuki za wypaśną betę :tak:
Lilia jedyny plus w tym ze ja uwielbiam narkoze. Po narkozie smigam jakbym jej nie miala. A laparo bym chciala bo w koncu by sie wyjasnilo czy cos zlego sie tam dzieje.
Ja tylko mam traume po lewatywie:(

reklama
Do góry