reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Liluli, niestety nie

ja widzę skąd pisze, bo mogę to sprawdzić jako moderator ale chciałam takiej informacji od Fondie :-), Ty np piszesz z miasta na literę M?

lumia dzis napisalam gzie mieszkam gdzie lazila do lekarza i gdzie chodze ale nie chcialabym byscie opisywaly tutaj na forum skad jestem:( jelsi moge was prosic nie piszcie tego na forum ogolnie ..mialam napisac moge na prvie napisa. strawbelka to bylo chamskie co napisalas ...

Hej kochane, czasami tutaj zagladam.

Jesli moge powiem cos od Siebie.

Fondi niestety dajesz podstawy bysmy tak myslalaly poniewaz duzo jest niezgodnosci:/
Ja wyczytalam miedzy wierszami a dokladnie dzis, ze jeszcze tak daleko w ciazy nie bylas jak teraz, a pozniej piszesz ze ostatnia ciaza 9tc, i karty niemialas?
Wiesz to niejest tak ze dziewczyny sie uwziely...
nie mialam karty nigdy mi nie zalozyl w 9 tygodniu bylam na usg wczenisej mialam w 7 i wczensiej w szpitalu u innego lekarza

lumia dzis napisalam gzie mieszkam gdzie lazila do lekarza i gdzie chodze ale nie chcialabym byscie opisywaly tutaj na forum skad jestem:( jelsi moge was prosic nie piszcie tego na forum ogolnie ..mialam napisac moge na prvie napisa. strawbelka to bylo chamskie co napisalas ...
Chamskie bylo jak mi ostatnio odpisalas i szydzilas ze odchodze przez Ciebie ze spuszczona glowa!!!

strawbelka to mialo byc smieszne a potem zapytalam o obiad zeby zalagodzic ale chyba sie nie zrozumialysmy i to ja odchodzilam ze spuszczona glowa nie ty

reklama
Fondie pisałaś okolice Krakowa do kce jeździsz do gin. Z tego co ja wywnioskowałam.
Doris widzi z jakich okolic piszesz zna twoje IP. Jak każdej z nas. I każda moze z administracja sprawdzic nawet co do dokładnego adresu jesli sa takie potrzeby.

Do góry