reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Liluli, niestety nie
ja widzę skąd pisze, bo mogę to sprawdzić jako moderator ale chciałam takiej informacji od Fondie :-), Ty np piszesz z miasta na literę M?
ja widzę skąd pisze, bo mogę to sprawdzić jako moderator ale chciałam takiej informacji od Fondie :-), Ty np piszesz z miasta na literę M?
lumia dzis napisalam gzie mieszkam gdzie lazila do lekarza i gdzie chodze ale nie chcialabym byscie opisywaly tutaj na forum skad jestem jelsi moge was prosic nie piszcie tego na forum ogolnie ..mialam napisac moge na prvie napisa. strawbelka to bylo chamskie co napisalas ...
Liluli, niestety nie
ja widzę skąd pisze, bo mogę to sprawdzić jako moderator ale chciałam takiej informacji od Fondie :-)
czyli to jednak byla tajemnica
nie mialam karty nigdy mi nie zalozyl w 9 tygodniu bylam na usg wczenisej mialam w 7 i wczensiej w szpitalu u innego lekarzaHej kochane, czasami tutaj zagladam.
Jesli moge powiem cos od Siebie.
Fondi niestety dajesz podstawy bysmy tak myslalaly poniewaz duzo jest niezgodnosci:/
Ja wyczytalam miedzy wierszami a dokladnie dzis, ze jeszcze tak daleko w ciazy nie bylas jak teraz, a pozniej piszesz ze ostatnia ciaza 9tc, i karty niemialas?
Wiesz to niejest tak ze dziewczyny sie uwziely...
czarna_mala
Fanka BB :)
Hehe czyli wiesz też skąd ja jestem [emoji16] taki Bruce Wszechmogący na wątku hehehLiluli, niestety nie
G
Gość
Gość
Chamskie bylo jak mi ostatnio odpisalas i szydzilas ze odchodze przez Ciebie ze spuszczona glowa!!!lumia dzis napisalam gzie mieszkam gdzie lazila do lekarza i gdzie chodze ale nie chcialabym byscie opisywaly tutaj na forum skad jestem jelsi moge was prosic nie piszcie tego na forum ogolnie ..mialam napisac moge na prvie napisa. strawbelka to bylo chamskie co napisalas ...
G
Gość
Gość
Ja to inaczej odebralam. Nie zmieniaj tematu i dawal fotki bet.strawbelka to mialo byc smieszne a potem zapytalam o obiad zeby zalagodzic ale chyba sie nie zrozumialysmy
reklama
K
kaira24
Gość
Fondie pisałaś okolice Krakowa do kce jeździsz do gin. Z tego co ja wywnioskowałam.
Doris widzi z jakich okolic piszesz zna twoje IP. Jak każdej z nas. I każda moze z administracja sprawdzic nawet co do dokładnego adresu jesli sa takie potrzeby.
Doris widzi z jakich okolic piszesz zna twoje IP. Jak każdej z nas. I każda moze z administracja sprawdzic nawet co do dokładnego adresu jesli sa takie potrzeby.
Podziel się: