reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana ruszyło samo ale leciała mi niezliczona ilość skrzepow, sikałam krwią, a pęcherzyk dalej się trzymał, broniłam się przed zabiegiem jak mogłam ale mój organizm niestety robi mi na przekór, lekarz zrobiło mi USG i pokazał, że jama macicy ciagle napełniała się krwią i tworzyły się nowe skrzepy no i zgodziłam się na zabieg, na szczęście obyło się bez rozwierania szyjki.

Fondie usłyszysz tą upragnioną muzykę. Weź chusteczki.

Polecałyście sobie ostatnio filmy na cda to i ja Wam mogę polecić : Nietykalni.Francuski film. O facecie na wózku inwalidzkim szukającego opiekuna i o dystansie do siebie ,Na faktach.Ja osobiście się wzruszyłam i do tego naładowana byłam pozytywną energią

Susana ruszyło samo ale leciała mi niezliczona ilość skrzepow, sikałam krwią, a pęcherzyk dalej się trzymał, broniłam się przed zabiegiem jak mogłam ale mój organizm niestety robi mi na przekór, lekarz zrobiło mi USG i pokazał, że jama macicy ciagle napełniała się krwią i tworzyły się nowe skrzepy no i zgodziłam się na zabieg, na szczęście obyło się bez rozwierania szyjki.
No tak to ten zabieg był u ciebie uzasadniony.U mnie endometrium liche , tak jak mówiłam wcześniej 10 mm.Podobno mam mieć krwawienie jak przy zwykłej @ .Ale to się okaże .Dzisiaj 46 dc .Czekam do poniedziałku.
Pamiętasz kiedy ci się krwawienie zaczęło?

Dziewczyny mam straszna biegunke nie wiem co moge bracaz mi po brzucu jezdzi przez to tez troszke mnie mdli ja tiwerdze ze ze stresu a moj m twierdzi ze on jedzenia wszystkiego co popadnie podobno jem non stop i wszystko. Fakt zjadlam do obiadu mega duzo kapusty kiszonej ale zeby az tak ? Nie wiem jak dojade do lekarza mam 40 km co moge zarzyc ?moze banany?

Hej witam się i ja :)

Marta kciuki są od całej familii ;)
&&&&&&

Nafoczka ,Kwiatuszek nie wiecie czy doktor Przybcień zrobiłby mi histeroskopie gdzieś w Rzeszowie czy iść do Jadźki?

Byłam wczoraj w Łodzi. Jakoś przetrwałam to podróż. Kawy i spotkania z Susana nie było uciekłam na wcześniejszy autobus do domku. Ale Sylwia wirtualnie piłyśmy ją razem ;)
Doktorek zrobił wywiad i dał wskazówki co dalej. Mam zrobić badanie sobie i mężowi:
- cytomegalię IgG i IgM
-,toxoplazmoza IgG i IgM
sobie:
- przeciwciała antykardiolipidowe IgG /IgM
- antykoagulant tocznia
- przeciwciała przeciw B2- glikoproteinie I (B2- GP-I)
- homocysteiny
i jak zechce to białko C (APCr).

Powiedział o braniu Acardu ,Clexane i luteinie dopochwowo i wit.C oraz omega 3. Coś jeszcze ale nie rozczytam co mi napisał ;).
Od poniedziałku nowy maraton ;)

Ja jeszcze 2 tygodnie i wyjazd do Łodzi :)
Beata o co pytaja w wywiadzie?
Te badania o ktorych piszesz kazał mi zrobić moj gin(prywatny),plus v-leiden,białko C i S, fsh,estradiol, tsh i mutacje protrombiny ale dopiero po 3 miesiacach od zabiegu.. Jeszcze zapisałam sie do gina na nfz moze da mi skierowanie na badania, bo moja była juz ginka (nfz) powiedziala ze nie widzi potzreby robienia zadnych badan:crazy:
a wszystko sie okaze po wizycie u genetyka. Chociaz D. od Susany jak do niego dzwonilam powiedział ze u mnie przyczyna moze byc celiakia.

Susuana, ja też brałam glucophage 500, brałam też: euthyrox 100, metypred 8mg, acard, clexane 0,4, kwas foliowy najpierw 5mg, potem 0,4, femibion natal, wit. B6 i B12, luteinia 100x2 i duphaston 1 tabletkę. Chyba niczego nie pominąłam..:-)
Fondie, trzymam kciuki za wizytę i za dojazd do lekarza bez przygód :-)

Fondie usłyszysz tą upragnioną muzykę. Weź chusteczki.

Polecałyście sobie ostatnio filmy na cda to i ja Wam mogę polecić : Nietykalni.Francuski film. O facecie na wózku inwalidzkim szukającego opiekuna i o dystansie do siebie ,Na faktach.Ja osobiście się wzruszyłam i do tego naładowana byłam pozytywną energią

Ogladalam juz kilka razy i uwielbiam ten film :)

Dziewczyny mam straszna biegunke nie wiem co moge bracaz mi po brzucu jezdzi przez to tez troszke mnie mdli ja tiwerdze ze ze stresu a moj m twierdzi ze on jedzenia wszystkiego co popadnie podobno jem non stop i wszystko. Fakt zjadlam do obiadu mega duzo kapusty kiszonej ale zeby az tak ? Nie wiem jak dojade do lekarza mam 40 km co moge zarzyc ?moze banany?

Jak byłam mała Mama zawsze na biegunke dawała mi gotowaną marchew,po ugotowaniu zmiksowana. Nie wiem czy Ci pomoże,ale napewno nie zaszkodzi.

reklama
Fondie
Kapuchy się nażarłaś.i .to od tego .
Najlepszy węgiel .Tylko nie wiem czy w ciąży można .zobacz na int.
Nic już nie jedz dzisiaj tylko woda ciepła przegotowana.
Pampers na drogę bo stres coraz większy przed wizytą .
Ja też się już nakręciłam tobą i czekam na tą twoją wizytę jak na swoją .Jak jeszcze nie będzie serduszek to nie panikuj .Mogą się pojawić dopiero za tydzień .Jest jeszcze czas .Powodzenia

Do góry