reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie
Trzymam kciuki .Tylko fotki nie zapomnij.

Apolinka
a ty na ż .zestawie teraz zaszłaś ? Czy wcześniej już próbowałaś przy tamtych ciążach?

Agnieszka P
Z całego serca ci dopinguję .
Wiem że najgorsze są dni do wizyty .
Niestety u nas nie może to być spokojny czas.Teraz już musisCi się udać !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doris
Zrówko już lepiej?
Ja w ciąży z moim młodszym synem brałam antybiotyki 3×.!!!!!!
Raz miałam zapalenie zatok .
Drugim raxem anginę .
Trzecim razem jakieś zatrucie i wymioty .Leżałam potem w szpitalu i też mi dali antybiotyk .
Za każdym razem lekarze mówili że lepszy antybiotyk niż buszujące po organiżmie bakterie które mogą przechodzić na dziecko.

reklama
Doris troszkę sie nie dziwie bo udzielała się trochę nastrojowość Fondi.
A co do reszty zaginęły w akcji a duzo nas było ;(
Bertha 2x1 dlaczego aż tyle. Profilaktyka jest 1 dziennie z tego co kojarzę.
Jesli chodzi o krwiaki u mnie było bez różnicy czy byłam na lekach czy bez. Jedynie przy pomocy leków udało mi sie w miarę dobrze dojść bo były dobre przepływy choc na sam koniec łożysko juz nie było za fajne mimo 34tc

Doris, juz sie poprawiamy i piszemy!! :):)

Nie wiem czemu tyle tego Acardu.. :( to moze zmniejszę ta dawkę.
3.02 idę do innego gina to tego zapytam. Zobaczymy czy sie w ogóle zna na tych tematach..
Jak nie to pójdę do trzeciego który mnie wysłał na te wszystkie badania.

A wlasnie wczoraj mi przyszedł wynik badań przeciwciał przeciwplemnikowych. Tak sobie zrobiłam sama dodatkowo, bo niby byłam raz w ciąży wiec jakoś te plemniki musza docierać ale czytałam ze te przeciwciała mogą tez powodować problemy w zagnieżdżania i poronienia. No i wyszedł mi jeden plusik na cztery... Niby mało ale jednak. Macie takie przeciwciała?

Fondie, a Ty dziś będziesz jeszcze powtarzać betę jeszcze przed wizytą? Ty masz jakoś wieczorem tak?

Susa, tak czuję się lepie, antybiotyk pomógł i masz rację, że lepszy antybiotyk niż bakterie.

Apolinka, a ile ten Twój Maluch teraz ma? Moja Gwiazdka, zawsze była na 3 centylu, nie przybierała za dużo. Lekarze mówili, ze taka jej uroda, bo rozwijała się super.

Bertha, i tak ma być :-)

Witajcie padam na twarz... wlasnie wróciłam z urzędów. .. uf... ale co miało być załatwione to jest... ja już nogami przebieram a gdzie 2 tygodnie... nie znoszę czekać. ..
fondie czekam na twoją wizytę z niecierpliwością
Susana no ty też przechodzisz próbę sił i czasu... oby wszystko ładnie samo się oczyscilo.... ja za każdym razem mówię ze to ostatnia próba i jak nie teraz to już nigdy... ale przychodzi czas ze znów staję do boju...

Doris, Adaś ma teraz 6 tygodni..tydzień temu byłam.na wizycie u pediatry to w ciągu 3 tyg Przybrał na wadze 600g, także chyba w sam raz, a teraz za mało. Ale dokarmiam go teraz mm, wiec mam nadzieje,ze ładnie przybierze i to będzie powód niskiej wagi :-)

reklama
Susana widzę nastawienie bojowe :) I dobrze nie mówiłaś co Ci doktorek powiedział?

Kwiatuszek na kiedy miałaś termin do P? Może będę koleżeńska i Ci oddam a zapiszę się na inny . Podobno Bóg dobrych wynagradza to ja już wiem jaką nagrodę wybiorę ;)

Do góry