juz odpiszFondi
Poszedł priv
reklama
dziewczyny nie chce wam marudzic ale mega sie stresuje zawsze koncyzlo sie tak samo trudno mi w cokolwie innego napisac wiec moze sie nie odezwe juz do wizyty bo zrzeraja mnie nerwy
Fondie kochana nie stresuj sie bedzie dobrze,wizyta juz jutro wiec po wizycie napewno bedziesz spokojniejsza :*
To ze jak piszesz zawsze konczyło się zle nie oznacza ze tak bedzie teraz w koncu i Nam wszystkim musi się udać.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte.
Witajcie dziewczyny
Strawbelka - no coś Ty, forum bez Ciebie, wracaj szybko
nafoczka - współczuję stresów, ale głęboko wierzę, że Twój Królewicz jest zdrowy
nafoczka, Doris - życzę Wam, aby Wasze przeziębienia szybko sobie poszły, a sio
Susana - przykro mi, trzymaj się
fondie - gratuluję bliźniaków i życzę mniej stresów, proponuję szydełkowanie
Strawbelka - no coś Ty, forum bez Ciebie, wracaj szybko
nafoczka - współczuję stresów, ale głęboko wierzę, że Twój Królewicz jest zdrowy
nafoczka, Doris - życzę Wam, aby Wasze przeziębienia szybko sobie poszły, a sio
Susana - przykro mi, trzymaj się
fondie - gratuluję bliźniaków i życzę mniej stresów, proponuję szydełkowanie
G
gość 94049
Gość
:* &&&&&&ciociu Kruszko! ogromne Bog zaplac za przesylke! wierze w to i ja!
martaha123
Fanka BB :)
Fondie kciukam i czekam na wieści &&&&&&&&
czarna_mala
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim
Fondie trzymam kciuki za obie wizyty [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Fondie trzymam kciuki za obie wizyty [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Hej witam się i ja
Marta kciuki są od całej familii
&&&&&&
Nafoczka ,Kwiatuszek nie wiecie czy doktor Przybcień zrobiłby mi histeroskopie gdzieś w Rzeszowie czy iść do Jadźki?
Byłam wczoraj w Łodzi. Jakoś przetrwałam to podróż. Kawy i spotkania z Susana nie było uciekłam na wcześniejszy autobus do domku. Ale Sylwia wirtualnie piłyśmy ją razem
Doktorek zrobił wywiad i dał wskazówki co dalej. Mam zrobić badanie sobie i mężowi:
- cytomegalię IgG i IgM
-,toxoplazmoza IgG i IgM
sobie:
- przeciwciała antykardiolipidowe IgG /IgM
- antykoagulant tocznia
- przeciwciała przeciw B2- glikoproteinie I (B2- GP-I)
- homocysteiny
i jak zechce to białko C (APCr).
Powiedział o braniu Acardu ,Clexane i luteinie dopochwowo i wit.C oraz omega 3. Coś jeszcze ale nie rozczytam co mi napisał .
Od poniedziałku nowy maraton
Marta kciuki są od całej familii
&&&&&&
Nafoczka ,Kwiatuszek nie wiecie czy doktor Przybcień zrobiłby mi histeroskopie gdzieś w Rzeszowie czy iść do Jadźki?
Byłam wczoraj w Łodzi. Jakoś przetrwałam to podróż. Kawy i spotkania z Susana nie było uciekłam na wcześniejszy autobus do domku. Ale Sylwia wirtualnie piłyśmy ją razem
Doktorek zrobił wywiad i dał wskazówki co dalej. Mam zrobić badanie sobie i mężowi:
- cytomegalię IgG i IgM
-,toxoplazmoza IgG i IgM
sobie:
- przeciwciała antykardiolipidowe IgG /IgM
- antykoagulant tocznia
- przeciwciała przeciw B2- glikoproteinie I (B2- GP-I)
- homocysteiny
i jak zechce to białko C (APCr).
Powiedział o braniu Acardu ,Clexane i luteinie dopochwowo i wit.C oraz omega 3. Coś jeszcze ale nie rozczytam co mi napisał .
Od poniedziałku nowy maraton
reklama
Co do "negatywnych ocen" to myśle, ze dziewczyny nie wiedzą, że sa negatywne oceny za literówki i "niezbyt mądre".
Ja nie wiedziałam i też komuś kliknęłam jak ktoś pisał coś z czym się nie zgadzam . Nie wiem jakie to ma znaczenie jeśli sie ma negatywa ale też mam 2
Podziel się: