reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
dziewczyny nie chce wam marudzic ale mega sie stresuje zawsze koncyzlo sie tak samo trudno mi w cokolwie innego napisac wiec moze sie nie odezwe juz do wizyty bo zrzeraja mnie nerwy

dziewczyny nie chce wam marudzic ale mega sie stresuje zawsze koncyzlo sie tak samo trudno mi w cokolwie innego napisac wiec moze sie nie odezwe juz do wizyty bo zrzeraja mnie nerwy

Fondie kochana nie stresuj sie bedzie dobrze,wizyta juz jutro wiec po wizycie napewno bedziesz spokojniejsza :*
To ze jak piszesz zawsze konczyło się zle nie oznacza ze tak bedzie teraz w koncu i Nam wszystkim musi się udać.
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte.

Witajcie dziewczyny

Strawbelka - no coś Ty, forum bez Ciebie, wracaj szybko :biggrin2:

nafoczka - współczuję stresów, ale głęboko wierzę, że Twój Królewicz jest zdrowy :tak:

nafoczka, Doris - życzę Wam, aby Wasze przeziębienia szybko sobie poszły, a sio

Susana - przykro mi, trzymaj się

fondie - gratuluję bliźniaków i życzę mniej stresów, proponuję szydełkowanie :-D

Hej witam się i ja :)

Marta kciuki są od całej familii ;)
&&&&&&

Nafoczka ,Kwiatuszek nie wiecie czy doktor Przybcień zrobiłby mi histeroskopie gdzieś w Rzeszowie czy iść do Jadźki?

Byłam wczoraj w Łodzi. Jakoś przetrwałam to podróż. Kawy i spotkania z Susana nie było uciekłam na wcześniejszy autobus do domku. Ale Sylwia wirtualnie piłyśmy ją razem ;)
Doktorek zrobił wywiad i dał wskazówki co dalej. Mam zrobić badanie sobie i mężowi:
- cytomegalię IgG i IgM
-,toxoplazmoza IgG i IgM
sobie:
- przeciwciała antykardiolipidowe IgG /IgM
- antykoagulant tocznia
- przeciwciała przeciw B2- glikoproteinie I (B2- GP-I)
- homocysteiny
i jak zechce to białko C (APCr).

Powiedział o braniu Acardu ,Clexane i luteinie dopochwowo i wit.C oraz omega 3. Coś jeszcze ale nie rozczytam co mi napisał ;).
Od poniedziałku nowy maraton ;)

reklama
Do góry