reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
tak bo mi.czesto skacze a teraz rosnie jak szalona tydzien temu mialam 2,85i zwiekszylam dawke na 125 a dzis zniw 3,33 masakra ciekawe co endo jutro powoe

Fondie, pokażesz jutro fotkę?

Czarna Mała, ja już wszystkie domowe sposoby przerobiłam i nic nie pomogło. Wieczorem wzięłam antybiotyk

U mnie krwiak raczej zrobil sie ze wzglu przyjmowania zbyt duzej ilosci lekoe na krzepniecie. Bralam i acard i fraxiparine. Czy Twoj dr nie kazal Ci brac tzw zelaznego zestawu? Acard fraxi/clexanne i kwas foliowy? Ja bralam zwyklu, nie metylowany 5mg. Wiem ze nadmiar kwasu foliowego sie wydala z moczem :)
Wlasnie drugi gin z którym konsultowałam sie telefonicznie mówił k tym zestawie, ale moj główny gin nie wspominał o clexane. Wybiorę sie do tego drugiego w takim razie.
Hmm.. To ja myślałam ze tymi lekami teraz zmniejszę niebezpieczeństwo powstawania krwiaków a mówicie ze wręcz odwrotnie?

Bertha ja każda cię z krawiakami. Mega krwiakami. Krwawiłam w ostaniej ciąży do 15 tc jak zszedł skrzep to myślałam ze po wszystkim. Odstawiłam tylko acard od 18 tc zaczęłam brac
Moja ciąża szybko sie zakończyła bo w 7tc, krwiak chyba odciął odżywianie płodu bo był umiejscowiony zaraz obok fasolki. Drugi krwiak trochę dalej. Ale nic nie krwawiłam. Brałam w tej ciąży Acard (Acesan) chyba 90mg/ dzien, kwas 0,4, witaminy dla ciążowek i dupka/luteinę. A, i jeszcze nospa bo miałam cały czas skurcze od początku ciąży.

Tez brałaś żelazny zestaw od początku ciąży, odstawiając acard na te pare tygodni, tak ? i ciąża zakończyła sie pozytywnym finałem?

reklama
Fondie a jakie chciałabyś mieć objawy?? To jutro masz i gina i endo??

Moje ciąże też przeważnie zaczynały się infekcjami albo choróbskami. Jak nie zapalenie pęcherza to przeziębienie, a w ciąży w Basią infekcja dróg rodnych.

Do góry