reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

FONDI!!!!
Przecież ostatnio pisałaś,że przytulałąs kibelek! będzie dobrze. Cyc to dobry wyznacznik;) i tak jak diewczyny piszą ciesz się - DORIS - prawda;)

Martaha
i ja zaciskam&&&&&&& nniech moc będzie z Tobą;)

Kwiatuszku,
A żeby rozwiać wątpliwości - czy mogę Cie prosić abyś podpytała mądrą głowę :) o to czy są i jakie badania mogą wykazaać tą "preferencje płci"? plisssss:)

Doris
Mam taki kocioł w pracy,że mogę wejść na forum tylko wieczorem. Poza tym łep mi pęka;(
Zdrówka dla Ciebie:*

Susana
Jak się czujesz?

Strawbelko,
Nie opuszczaj nas:)

pozdrawiam resztę Dziewczyn:*

reklama
bola piersi i spie wszedzie gdzie zmakne oczy ale to moze byc od progesteronu i tarczycy a zemdlilo mnie tylko raz. Rano endo wieczorem gin

Moja ciąża szybko sie zakończyła bo w 7tc, krwiak chyba odciął odżywianie płodu bo był umiejscowiony zaraz obok fasolki. Drugi krwiak trochę dalej. Ale nic nie krwawiłam. Brałam w tej ciąży Acard (Acesan) chyba 90mg/ dzien, kwas 0,4, witaminy dla ciążowek i dupka/luteinę. A, i jeszcze nospa bo miałam cały czas skurcze od początku ciąży.

Tez brałaś żelazny zestaw od początku ciąży, odstawiając acard na te pare tygodni, tak ? i ciąża zakończyła sie pozytywnym finałem?
Ja nie brałam sterydu chyba jako jedna z nielicznych mimo hashimoto. Kwas brałam 15 mg clexane 0'6 potem 0'4
Luteinę 3x 200 i magnez 3x 2 tbl plus nospe . Acard dopiero jakbyśmi czysto w macicy. Ciaza 8 zakończona szcześliwie wcześniakiem z 34tc

Doris ja tez od tygodnia borykam sie z katarem i gardlem choc na szczescie nie kaszle. Robie inhalacje + syrop z cebuli i cosnku i miodek. Katar przechodzi a z gardlem to dziwnie jakos.
Jesli chodzi o Raptuska to juz wielokrotnie o nia pytalam i priv pisalam bo sie martwilam, duzo mi pomogla i leki podsylala, coz widocznie miala jakis powod

reklama
NAFOCZKA, u mnie najgorszy ten kaszel bo brzuch mnie boli od niego i boję się, że jakiegoś rozwarcia dostanę od kaszlu. Zaraz będę robić inhalacje z soli no i mam nadzieję że ten antybiotyk coś pomoże juz jutro.

Do góry