reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

FONDI!!!!
Przecież ostatnio pisałaś,że przytulałąs kibelek! będzie dobrze. Cyc to dobry wyznacznik;) i tak jak diewczyny piszą ciesz się - DORIS - prawda;)

Martaha
i ja zaciskam&&&&&&& nniech moc będzie z Tobą;)

Kwiatuszku,
A żeby rozwiać wątpliwości - czy mogę Cie prosić abyś podpytała mądrą głowę :) o to czy są i jakie badania mogą wykazaać tą "preferencje płci"? plisssss:)

Doris
Mam taki kocioł w pracy,że mogę wejść na forum tylko wieczorem. Poza tym łep mi pęka;(
Zdrówka dla Ciebie:*

Susana
Jak się czujesz?

Strawbelko,
Nie opuszczaj nas:)

pozdrawiam resztę Dziewczyn:*

reklama
bola piersi i spie wszedzie gdzie zmakne oczy ale to moze byc od progesteronu i tarczycy a zemdlilo mnie tylko raz. Rano endo wieczorem gin

Moja ciąża szybko sie zakończyła bo w 7tc, krwiak chyba odciął odżywianie płodu bo był umiejscowiony zaraz obok fasolki. Drugi krwiak trochę dalej. Ale nic nie krwawiłam. Brałam w tej ciąży Acard (Acesan) chyba 90mg/ dzien, kwas 0,4, witaminy dla ciążowek i dupka/luteinę. A, i jeszcze nospa bo miałam cały czas skurcze od początku ciąży.

Tez brałaś żelazny zestaw od początku ciąży, odstawiając acard na te pare tygodni, tak ? i ciąża zakończyła sie pozytywnym finałem?
Ja nie brałam sterydu chyba jako jedna z nielicznych mimo hashimoto. Kwas brałam 15 mg clexane 0'6 potem 0'4
Luteinę 3x 200 i magnez 3x 2 tbl plus nospe . Acard dopiero jakbyśmi czysto w macicy. Ciaza 8 zakończona szcześliwie wcześniakiem z 34tc

Doris ja tez od tygodnia borykam sie z katarem i gardlem choc na szczescie nie kaszle. Robie inhalacje + syrop z cebuli i cosnku i miodek. Katar przechodzi a z gardlem to dziwnie jakos.
Jesli chodzi o Raptuska to juz wielokrotnie o nia pytalam i priv pisalam bo sie martwilam, duzo mi pomogla i leki podsylala, coz widocznie miala jakis powod

reklama
NAFOCZKA, u mnie najgorszy ten kaszel bo brzuch mnie boli od niego i boję się, że jakiegoś rozwarcia dostanę od kaszlu. Zaraz będę robić inhalacje z soli no i mam nadzieję że ten antybiotyk coś pomoże juz jutro.

Do góry