reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
oprocz ciebie slyszlam to od 3 lekarzy jak w szpitalu robilam diagnostyke to bylam ciekawostka stwierdzono wtedy ze ta heparyna byala jakas wadliwa albo ze z upalow na wstrzykniecia sie porobilo to hitem bylam na dziale " to ta pani co jest uczulona na clexane" haaha
zamiast pani co miala tyle poronien to pani od uczulenia
Kurde faktycznie znaleźli sobie obiekt naukowy, ciekawe nco teraz by powiedzieli. Uczulenie z przemrożenia i znów wadliwa seria? [emoji58]

ja bym chciala 2 chopakow ale naprawde wsio mi jedno !!!!!

tak wogole to sie nie dziwie ze gin czeka z usg przeciez ja dzis dopiero 6 tydzien zaczelam albo jeszcze mam 5 tydz. 6 dzien

Fondie może dołożyć do tego jaiś zyrtec ? .On działa przeciwświądowo .Tylko nie wiem czy w ciąży można stosować .Zapytaj lekarza .
Tak jak mówiłam encorton też działa przeciwalergicznie.

Hej
A ja muszę też zadzwonić do mojego gina bo mam jakąś infekcję TAM i lactovaginal nie pomógł wcale bo swędzenie i pieczenie większe niż wczoraj :-(
Czy zawsze musi być pod górkę w ciąży???

Susana, byłaś na becie? Kiedy wynik?

Hej
A ja muszę też zadzwonić do mojego gina bo mam jakąś infekcję TAM i lactovaginal nie pomógł wcale bo swędzenie i pieczenie większe niż wczoraj :-(
Czy zawsze musi być pod górkę w ciąży???

Susana, byłaś na becie? Kiedy wynik?
Pewnie Pimafucin w globulkach dostaniesz i będzie po swędzeniu ;)

reklama
Do góry