reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
oprocz ciebie slyszlam to od 3 lekarzy jak w szpitalu robilam diagnostyke to bylam ciekawostka stwierdzono wtedy ze ta heparyna byala jakas wadliwa albo ze z upalow na wstrzykniecia sie porobilo to hitem bylam na dziale " to ta pani co jest uczulona na clexane" haaha
zamiast pani co miala tyle poronien to pani od uczulenia
Kurde faktycznie znaleźli sobie obiekt naukowy, ciekawe nco teraz by powiedzieli. Uczulenie z przemrożenia i znów wadliwa seria? [emoji58]

ja bym chciala 2 chopakow ale naprawde wsio mi jedno !!!!!

tak wogole to sie nie dziwie ze gin czeka z usg przeciez ja dzis dopiero 6 tydzien zaczelam albo jeszcze mam 5 tydz. 6 dzien

Fondie może dołożyć do tego jaiś zyrtec ? .On działa przeciwświądowo .Tylko nie wiem czy w ciąży można stosować .Zapytaj lekarza .
Tak jak mówiłam encorton też działa przeciwalergicznie.

Hej
A ja muszę też zadzwonić do mojego gina bo mam jakąś infekcję TAM i lactovaginal nie pomógł wcale bo swędzenie i pieczenie większe niż wczoraj :-(
Czy zawsze musi być pod górkę w ciąży???

Susana, byłaś na becie? Kiedy wynik?

Hej
A ja muszę też zadzwonić do mojego gina bo mam jakąś infekcję TAM i lactovaginal nie pomógł wcale bo swędzenie i pieczenie większe niż wczoraj :-(
Czy zawsze musi być pod górkę w ciąży???

Susana, byłaś na becie? Kiedy wynik?
Pewnie Pimafucin w globulkach dostaniesz i będzie po swędzeniu ;)

reklama
Do góry