K
kaira24
Gość
Fondi a co ci sie dzieje ze niby uczulenie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po clexanie wygladalo tak: wstalam rano cala noc cos swedzial na brzuchu. Patrze rano mega uczulenie wielkie płaty czerwone z chrostami szczpiczastymi ochyda ..kazal wtedy kloc w reke kulam sie w reke i po kilku dniach to samo i poszlam na usg i ciaza sie nie rozwijala juz ale wiadomo ona sie zle rowzwijala od poczatku wiec tak na prawde nie wiadomo czy od clexanu to bylo. a teraz po fragminie mam lekka pokrzywke z boku i to wszystko w porownaniu z uczuleniem na clexan to teraz jest nic...ale fakt ze sie zaczyna..mam nadzieje, że to nie oznaka konczacej sie ciazy ale w sumie niby z jakiej racjiFondi a co ci sie dzieje ze niby uczulenie?
Fondie ale masz duza dawke encortonu i on chroni zarodek.po clexanie wygladalo tak: wstalam rano cala noc cos swedzial na brzuchu. Patrze rano mega uczulenie wielkie płaty czerwone z chrostami szczpiczastymi ochyda ..kazal wtedy kloc w reke kulam sie w reke i po kilku dniach to samo i poszlam na usg i ciaza sie nie rozwijala juz ale wiadomo ona sie zle rowzwijala od poczatku wiec tak na prawde nie wiadomo czy od clexanu to bylo. a teraz po fragminie mam lekka pokrzywke z boku i to wszystko w porownaniu z uczuleniem na clexan to teraz jest nic...ale fakt ze sie zaczyna..mam nadzieje, że to nie oznaka konczacej sie ciazy ale w sumie niby z jakiej racji
I masz racje nie oddawaj!!! Urodza sie i juz!!! W koncu madrze gadasz!!!jak podalam ostanio encorton to juz mialam zle przyrosty bety i krwiaka tak sobie to tlumacze bo nie oddam moich blizniakow!!!!! nie ma takiej opcji one sie urodza i juz!!!!!
jak nie bedzie gorzej to wezme jutro i juz bedzie dobrze musi byc!! cycki bola sa jak donice zawsze one pokazywaly ze koniec ciazy sie zbliza a dzis sa duze i bola bedzie dobrze cholera jasna musi byc!!!!!!
oprocz ciebie slyszlam to od 3 lekarzy jak w szpitalu robilam diagnostyke to bylam ciekawostka stwierdzono wtedy ze ta heparyna byala jakas wadliwa albo ze z upalow na wstrzykniecia sie porobilo to hitem bylam na dziale " to ta pani co jest uczulona na clexane" haahaFondie a może pij wapno? Może ono złagodzi objawy uczulenia na heparynę. Jesteś wyjątkowa, nigdy nie słyszałam o uczuleniu na ten lek