reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
nie weznie mnie na usg ja wiem ze on czeka zebym sie nie denerwowala jakby seca nie bylo jeszcze i najwczenisej wczwartek dlatego chce a ja dzis serca nie bedzie to znow podwojny stres bedze aon tez chce wiedziec jak se rozwija ciaza. apoza tym nic nie da chyba usg trza podjac decyzje czy wziasc jutro czy nie

Fondi a co ci sie dzieje ze niby uczulenie?
po clexanie wygladalo tak: wstalam rano cala noc cos swedzial na brzuchu. Patrze rano mega uczulenie wielkie płaty czerwone z chrostami szczpiczastymi ochyda ..kazal wtedy kloc w reke kulam sie w reke i po kilku dniach to samo i poszlam na usg i ciaza sie nie rozwijala juz ale wiadomo ona sie zle rowzwijala od poczatku wiec tak na prawde nie wiadomo czy od clexanu to bylo. a teraz po fragminie mam lekka pokrzywke z boku i to wszystko w porownaniu z uczuleniem na clexan to teraz jest nic...ale fakt ze sie zaczyna..mam nadzieje, że to nie oznaka konczacej sie ciazy ale w sumie niby z jakiej racji

po clexanie wygladalo tak: wstalam rano cala noc cos swedzial na brzuchu. Patrze rano mega uczulenie wielkie płaty czerwone z chrostami szczpiczastymi ochyda ..kazal wtedy kloc w reke kulam sie w reke i po kilku dniach to samo i poszlam na usg i ciaza sie nie rozwijala juz ale wiadomo ona sie zle rowzwijala od poczatku wiec tak na prawde nie wiadomo czy od clexanu to bylo. a teraz po fragminie mam lekka pokrzywke z boku i to wszystko w porownaniu z uczuleniem na clexan to teraz jest nic...ale fakt ze sie zaczyna..mam nadzieje, że to nie oznaka konczacej sie ciazy ale w sumie niby z jakiej racji
Fondie ale masz duza dawke encortonu i on chroni zarodek.

Fondie tamta ciaza sie skonczyla bo moze juz cos od poczatku bylo nie tak i mialas mniej sterydu.
Teraz masz wieksza dawke i w pore zauwazylas ze cos sie dzieje. Dobrze bedzie nie martw sie bo tymi nerwami mozesz sobie bardziej zaszkodzic.

jak podalam ostanio encorton to juz mialam zle przyrosty bety i krwiaka tak sobie to tlumacze bo nie oddam moich blizniakow!!!!! nie ma takiej opcji one sie urodza i juz!!!!!

jak nie bedzie gorzej to wezme jutro i juz bedzie dobrze musi byc!! cycki bola sa jak donice zawsze one pokazywaly ze koniec ciazy sie zbliza a dzis sa duze i bola bedzie dobrze cholera jasna musi byc!!!!!!

jak podalam ostanio encorton to juz mialam zle przyrosty bety i krwiaka tak sobie to tlumacze bo nie oddam moich blizniakow!!!!! nie ma takiej opcji one sie urodza i juz!!!!!

jak nie bedzie gorzej to wezme jutro i juz bedzie dobrze musi byc!! cycki bola sa jak donice zawsze one pokazywaly ze koniec ciazy sie zbliza a dzis sa duze i bola bedzie dobrze cholera jasna musi byc!!!!!!
I masz racje nie oddawaj!!! Urodza sie i juz!!! W koncu madrze gadasz!!!
A imiona juz masz jakies? A Twoja corcia jak sie nazywa?
Ja dzis i jutro mam wolne i mi sie nudzi troche...

Witam się :)

Fondie a może pij wapno? Może ono złagodzi objawy uczulenia na heparynę. Jesteś wyjątkowa, nigdy nie słyszałam o uczuleniu na ten lek ;)

reklama
Fondie a może pij wapno? Może ono złagodzi objawy uczulenia na heparynę. Jesteś wyjątkowa, nigdy nie słyszałam o uczuleniu na ten lek ;)
oprocz ciebie slyszlam to od 3 lekarzy jak w szpitalu robilam diagnostyke to bylam ciekawostka stwierdzono wtedy ze ta heparyna byala jakas wadliwa albo ze z upalow na wstrzykniecia sie porobilo to hitem bylam na dziale " to ta pani co jest uczulona na clexane" haaha
zamiast pani co miala tyle poronien to pani od uczulenia.
a moj gin to wogole mowi ze jestem niekonwencjonalna ze mam niemiec owu a ja w ciazy przychodze..no bo jak mozna zajsc w ciaze jak sie jest na progesterone od 16 dc a do 16 dc ani jednego pecherzyka a do tego jak to mozliwe ze sienie udalo na lekach ponoc tylko dwa przypadki takie mial ...

Do góry