reklama
G
Gość
Gość
Ja sie lenie w domu bo mam wolne.a co tu taka cisza? ja sie przespalam
G
Gość
Gość
Bo roboty maloa czmeu masz wolne?
Nafoczka nie mogą się zgodzić z Twoja ginką, mnie nawet na połówkowym lekarz mierzył przezierność i porównywał do norm na ten etap ciąży, chociaż miałam harmony i wiedział że wyszło ok. Kto jak kto, ale Przybocień ma świadomość, że przezierność się zmniejsza z czasem,ale na pewno wie jaka powinna być prawidłowa na Twoim etapie i nie uspokajałby Cię na siłę. Pewnie tej lekarce nie w smak, że ktoś podważył jej opinię... W ogóle nie myśl o jej tekście, choć ceni się, że sama zadzwoniła. Z tą falą zwrotną, to też dziwne badanie, ja poszłam na prenatalne do 2 różnych lekarzy i u mnie falę badali naprawdę bardzo krótko, jakoś wcale nie miałam wrażenia, ze się do tego przyłożyli. Zobaczysz, że Twój synek będzie zdrowy!
Apolinko dziękuję, czuję się dobrze, choć boję się cieszyć, wiadomo jak to z nami. Napisz trochę więcej o Adasiu, jak śpi i rośnie itp.
Kinga a jak u Ciebie?
Gogaćku napisz co u Maciusia?
Misiejek i Zula pewnie już tutaj nie zaglądają
Apolinko dziękuję, czuję się dobrze, choć boję się cieszyć, wiadomo jak to z nami. Napisz trochę więcej o Adasiu, jak śpi i rośnie itp.
Kinga a jak u Ciebie?
Gogaćku napisz co u Maciusia?
Misiejek i Zula pewnie już tutaj nie zaglądają
Gosiu, Adaś jest Grzeczny i kochany :-) wiadomo, nieraz ma swoje "himery", i najchętniej cały czas wisiałby na cycu i przy nim spał...:-) w nocy śpi tez różnie, od 2 godz, nawet do 7 - raz.mu się tak zdarzyło :-) w środę pierwsze szczepienie przed nami
..eh już się stresuje...no i jeszcze chyba trochę zoltaczki ma, bo na.buzce lekko zazolcony jest.a tak to jest super! Nasze kochane, wyczekane, wymodlone oczko w głowie :-) a Ty na kiedy Masz dokładnie termin?
..eh już się stresuje...no i jeszcze chyba trochę zoltaczki ma, bo na.buzce lekko zazolcony jest.a tak to jest super! Nasze kochane, wyczekane, wymodlone oczko w głowie :-) a Ty na kiedy Masz dokładnie termin?
Mój termin to koniec maja/ początek czerwca. Naprawdę grzeczny Adaś z tego co piszesz. 7 godzin snu, super! Cieszę się, że go masz, tyle się razem namartwiłyśmy. Mam nadzieję, że i moja się szczęśliwie i o czasie urodzi.
Trzymam kciuki za środę
Trzymam kciuki za środę
martaha123
Fanka BB :)
AgnieszkaP hop hop już po wizycie ? Co tam dubr.
reklama
Ja po wizycie, mam brać standardowy zestaw,czyli encorton 10 mg ja sobie zwiększyłam do 15, clexane 0,2, rano i w południe duphaston a na noc 3 tabl.luteiny, acesan 1 tabletkę i probacti. Trochę jestem rozczarowana bo myslałam, że da mi coś jeszcze no ale cóź, ..do tego na usg jeszcze niewiele było widać, trochę słabe to moje endometrium bo 9,5 no ale poza ciażą miałam 5,5. Nic nie wskazuje też na pozamaciczną więc chociaż tyle. Następna wizyta w przyszłym tyg. w środę, mam nadzieję że dotrwam psychicznie.
Podziel się: