reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka jaki test robiłaś .Może leć na tą betę .Jutro będziesz mieć 100 % pewności .
Susana ten co Wy z rosmana.
Na bete narazie nie lece bo boje sie negatywnego wyniku. Beta to jak wyrok, odrazu pewne. A przy tym sikancu to stopniowo sie przygotowuje do negatywu.
Jak sie odwaze to moze jeszcze polece ktorys dzien, ale narazie zrezygnowalam bo sie boje. Maz tez nie chce zebym szla.

Fondie dopiero teraz przeczytalam. Dzwonilas do lekarza? Dal Ci cos? Przeciez heparyna to heparyna i na kazda chyba bedziesz miala uczulenie niezaleznie od firmy. Nie wiem moze glupoty gadam, moze tam o jakus skladnik chodzi. Jeszcze jest fraxiparyna.

oddzownil..teraz to juz w ogole jest super.......kazal brac co 2 dzien a ja mowie mu ze wolalbym zeby to zobaczyl (wiadomo robie wszystko zeby miec wcześniejsze usg:)) al epyta na kiedy mamy sie widziec ja mowie ze 1 lutego i mowie ze troche sie boje bo ostanio przy silnym uczuleniu ciaza sie zakonczyla a on do mnie niech pani odstawi calkowicie!!!!!! i wczwartek sie pokazac no rece mi opadly masakraaaaaaaaaaaa powiedzialm co tak chamsko troche ale tto taka rekacj abyla bo ciesnieie juz 100000 bo sie boje a on mowi dobra zdzwonimy sie za godzine bo mam spotkanie jakies wszpitalu. Nie wiem co robic:( chyba wezme jutro jak sie nie powiekszy uczulenie a potem wypada nastepny zasrzyk w czwartek wiec przed nim juz bede u lekarza.
NAFOCZKA!!!!!!!! ty na kilka dni odtawialas clexane? dobrze pamietam??chyba sie teraz zesram tak sie boje jak dzis nie wezme

reklama
Do góry