reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

susana jak cyce bola nie ma co robic beta hcg jeszcze poczekaj ze 4 dni i dopiero
Nie mogę czekać .Bete muszę badać czy spada a nie rośnie .
Jakoś naczytałam się o tych pozamacicznych w porę niewykrytych .Bo to trudne do zdjagnozowania.
Przy nich beta może spadać a potem rosnąć .Tak do końca to ja nie ufam tym lekarzom .Zapewniają że wszystko ok a potem trach i jajowód pęknięty.

reklama
Nie mogę czekać .Bete muszę badać czy spada a nie rośnie .
Jakoś naczytałam się o tych pozamacicznych w porę niewykrytych .Bo to trudne do zdjagnozowania.
Przy nich beta może spadać a potem rosnąć .Tak do końca to ja nie ufam tym lekarzom .Zapewniają że wszystko ok a potem trach i jajowód pęknięty.
nawet nie wiedzialam ze tak mozna no to idz lepiej

Nafoczka! Ale super wieści! Cieszę się bardzo! Ja też pappa nie robiłam,bo nic by to nie zmieniło...

Gosia a co tam i Ciebie? Jak się czujesz?

Esperanza, hop hop! Jesteś JesCze w dwupaku?

AgnieszkaP pocichu gratuluję i trzymam kciuki! Jak i za całą resztę Dziewczyn :-)

Ps. Adaś kończy w środę 6 tygodni! Skarb nasz mały Kochany :-)

chyba mam uczulenie na fragmin cholera jasna....nie mam tak silnego jak po clexanie ale jakby sie zaczynalo musze juz reagowac ciekawe co gon wymysli....zadzwonie do niego z rana :( jak sie ten lek nazywa co nafoczka pisala zaax?

Jednak nie lece na bete, zrobilam sikanca i jedna krecha, tylko cien cienia drugiej ale to ten pregnyl. Za 2 dni zrobie znow i bedzie jasne.

reklama
chyba mam uczulenie na fragmin cholera jasna....nie mam tak silnego jak po clexanie ale jakby sie zaczynalo musze juz reagowac ciekawe co gon wymysli....zadzwonie do niego z rana :( jak sie ten lek nazywa co nafoczka pisala zaax?
Fondie .
Musisz dzwonić do gin.Z tego co wiem steryd czyli encorton działa przeciwalergicznie .Gdybyś go nie brała to byłoby dużo dużo gorzej .Napewno on bardzo ci powstrzymuje reakcję alergiczną .

Do góry