reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

susana jak cyce bola nie ma co robic beta hcg jeszcze poczekaj ze 4 dni i dopiero
Nie mogę czekać .Bete muszę badać czy spada a nie rośnie .
Jakoś naczytałam się o tych pozamacicznych w porę niewykrytych .Bo to trudne do zdjagnozowania.
Przy nich beta może spadać a potem rosnąć .Tak do końca to ja nie ufam tym lekarzom .Zapewniają że wszystko ok a potem trach i jajowód pęknięty.

reklama
Nie mogę czekać .Bete muszę badać czy spada a nie rośnie .
Jakoś naczytałam się o tych pozamacicznych w porę niewykrytych .Bo to trudne do zdjagnozowania.
Przy nich beta może spadać a potem rosnąć .Tak do końca to ja nie ufam tym lekarzom .Zapewniają że wszystko ok a potem trach i jajowód pęknięty.
nawet nie wiedzialam ze tak mozna no to idz lepiej

Nafoczka! Ale super wieści! Cieszę się bardzo! Ja też pappa nie robiłam,bo nic by to nie zmieniło...

Gosia a co tam i Ciebie? Jak się czujesz?

Esperanza, hop hop! Jesteś JesCze w dwupaku?

AgnieszkaP pocichu gratuluję i trzymam kciuki! Jak i za całą resztę Dziewczyn :-)

Ps. Adaś kończy w środę 6 tygodni! Skarb nasz mały Kochany :-)

chyba mam uczulenie na fragmin cholera jasna....nie mam tak silnego jak po clexanie ale jakby sie zaczynalo musze juz reagowac ciekawe co gon wymysli....zadzwonie do niego z rana :( jak sie ten lek nazywa co nafoczka pisala zaax?

Jednak nie lece na bete, zrobilam sikanca i jedna krecha, tylko cien cienia drugiej ale to ten pregnyl. Za 2 dni zrobie znow i bedzie jasne.

reklama
chyba mam uczulenie na fragmin cholera jasna....nie mam tak silnego jak po clexanie ale jakby sie zaczynalo musze juz reagowac ciekawe co gon wymysli....zadzwonie do niego z rana :( jak sie ten lek nazywa co nafoczka pisala zaax?
Fondie .
Musisz dzwonić do gin.Z tego co wiem steryd czyli encorton działa przeciwalergicznie .Gdybyś go nie brała to byłoby dużo dużo gorzej .Napewno on bardzo ci powstrzymuje reakcję alergiczną .

Do góry