reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Niestety nie zapomniała tylko tam mają taką politykę. Bo mnie powiedziała o mutacjach, ale zaznaczyła,że dopiero po kariotypie;/
..
czyli tak naprawde teraz moge dostac na to skierowanie jeszcze raz? od rodzinnego i miec za darmo?

Dziewczyny a do ktorego dc mam brac tego dupka? Bo jutro 24dc. Ja mam cykle 28 dni. Dopoki bede brac dupka to @ nie przyjdzie? Ile po odstawieniu przychodzi. Wyjasni ktos mechanizm dzialania tego dupka bo ja tego nigdy nie wiedzialam
ja nigdytego nie rozumialam ale ja mialam brac od 2 stycznia przez 5 dni i odstawic ale nie ostawialam nie wiem co by bylo gdybym odstawila ale wczesniej tez jakz aszlam tez bralam ale luteine i odstawilam a w ciazybylam i nic sie nie stalo po prostu miesiaczka nie przyszla

Nafoczko,
A ja mam do Ciebie pytanie - bo mnie zaitrygowała Twoja wypowiedź.
Prolutex zawiera w sobie hcg? Byłam pewna ,że to prgesteron, no i tylko takie info w necie znalazłam:)
odnosnie tego prolutexu duzo mnie zaskoczylo bo pewnie juz bym wam pisala, że moja beta jest tylko wynikiem prolutexu a jest pewnie malutka ale we wczesniejszej ciazy tez go bralam i dupa beta niska byla jak nie wiem co, potem pomyslam, że moze to moje 1200 bylo przed prolutexem a 6000 po prolutexie ale niestety tez sie nie sprawdzilo, bo 1200 bylo blizej ostaniej dawki prolutexu niz to 6000 bo to 6000 bylo prawie 24h prawie od ostaniej dawki wiec nie wiem u mniejakos slabo go podnosi chyba i nie mam tutaj czego se czepiac:) na bete lazilam zawsze przed zaszczykiem prlutexu

Dzień Dobry

Fondie, już Ci pisałam że ciąża każda może być inna, ja donosiłam 3 jak na razie i dopiero wtej czwartej miałam takie dolegliwości. Spokojnie, objawy masz, śmierdzi Ci wszystko, macica ciągnie, cyce bolą czyli jest ok.

Czysta racja aleja Fondie rozumiem! Sama panikowałam nie wiem jak - nie pisałam o wszystkim i tej całej mojej panice, bo byście pomyślałay, że jestem nienormalna :-)

Fondie, tak jak napisałam wyżej, ja Cięrozumiem. Rozumiem Twoje wątpliwości, strach itd. Pisz i pytaj jak potrzebujesz. jak będziesz na moim etapie to się pewnie już trochę uspokoisz.

Strawbelka, No pewnie, ze jest sens. Po co masz się męczyć i stresować. Sytyacja będzie jasna nawet jak zrobisz co 24h, bo albo będzie spadać albo rosnąć :-)

Bierz póki nie zrobisz dwa razy bety.

Susana, jak się czujesz? Brzuch nie boli? Nic się nie dzieje?

Witam RESZTĘ NIEWYMIENIONYCH DZIEWCZĄT

A ja mam od wczoraj jakieś swędzenie TAM, tzn. na pewno nie są to grzyby bo inaczej to i właściwie raczej mnie piecze niż swędzi, hmmmmmm,.....kupiłam kapsułki dopochwowe lactovaginal (moża w ciąży używać :-)) i czekam na efekty.

aaaaaaa, kupiłam dziśw Smyku bo sa mega wyprzedaże dwupak spodenek dla mojego Malucha :-).
Są piękne i oko się cieszy :-)
doris nic mi niestety nie smierdzi:( ani nie wymiotuje jem tylko wiecej i cyce bola to wszystko
odnosnie lactovaginal to mne tez swedzialo kilka dni temu zadzownila do gina tez mialam to brac przeszlo mi ale powiem wam co zrobilam wsadzilam do "otwora" na sikanie zamiast do odpowiedniego hahhahaha czekal 2h az sie roztopi wypilam 2 litry bo juz sie balam ze na pogotowie bede jechac hahaha

Fondie co robisz? Jesz?
Mi tez dzis geba caly dzien pracuje
bylam u tesciowej pisalam, że bede heheh tak jadlam krokiety:)

reklama
Kwiatuszek bardzo bym chciała Ci pomóc ,ale nie bardzo mi to leży niestety.Będę robić betę na spadek i wynik będzie po tygodniu tj 1 lub 2.02 a chciałabym go mieć jak będę szła do doktorka.Ale gdyby się coś zmieniło to napiszę :D
PS.Piosenkę na spokojnie muszę przesłuchać bo młody coś do mnie wiecznie papla i się wczuć nie mogłam ;)

no wlansie nie wiem jakby celowalam na palcu i ten ogonek wlazl na siki nie wiem jak to mozliwe naprawde szczypalo bardzooo to jest nie dowierzenia wiem ale nawet m sprawdzal i tam wsadzilam

reklama
Do góry