Nafoczka ja do doktorka mam na 6.02 to wiele później nie jest tak ,że wolę na sobotę mniejszy ruch na ulicach i mniej korków. Uf zaczynam się rozpędzać do działania choć sama nie wiem co mam działać. Od środy to się dopiero u mnie nerwówka zacznie
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Beata! A nie chesz się zamienić na 30.01???? Bo ja szukam terminu na 6 lutego? To jest akurat sobota. Bo M będzie na 6 i by ze mna pojechał a tak to będę musiała kogoś prosić, żeby mnie zawiózł .
Ostatnia edycja:
G
Gość
Gość
Fondie co robisz? Jesz?
Mi tez dzis geba caly dzien pracuje
Mi tez dzis geba caly dzien pracuje
czarna_mala
Strawbelka może jednak czego Ci życzę z całego serducha
Oglądałam dziś na Canal+ "Gwiazd naszych wina" i popłakałam się na końcu. Piękny film [emoji25]
Oglądałam dziś na Canal+ "Gwiazd naszych wina" i popłakałam się na końcu. Piękny film [emoji25]
G
Gość
Gość
A ogladalyscie "Zycie jest piekne" chyba wloski film. Pierwsze pol godziny oglada sie na sile, potem sie zaczyna. Piekny film. Ryczalam jak glupia
czarna_mala
Strawbelka nie oglądałam, ale przy najbliższej okazji obejrzę teraz oglądamy z Tż "Kogel-mogel" na Polsacie, to film naszego dzieciństwa
reklama
G
Gość
Gość
http://m.cda.pl/video/25555781 niby to komedia ale ja na tym ryczalam. Tylko pierwsze pol godz sie zmus zeby obejrzec zacznie sie potem. Tu na cda jest za darmo.nie tego nie ogladalam ale nadrobie i poogladam :-)
Podziel się: