reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka ja do doktorka mam na 6.02 to wiele później nie jest tak ,że wolę na sobotę mniejszy ruch na ulicach i mniej korków. Uf zaczynam się rozpędzać do działania choć sama nie wiem co mam działać. Od środy to się dopiero u mnie nerwówka zacznie ;)

reklama
Beata! A nie chesz się zamienić na 30.01???? Bo ja szukam terminu na 6 lutego? To jest akurat sobota. Bo M będzie na 6 i by ze mna pojechał a tak to będę musiała kogoś prosić, żeby mnie zawiózł .

Ostatnia edycja:
Strawbelka może jednak :) czego Ci życzę z całego serducha ;)

Oglądałam dziś na Canal+ "Gwiazd naszych wina" i popłakałam się na końcu. Piękny film [emoji25]

A ogladalyscie "Zycie jest piekne" chyba wloski film. Pierwsze pol godziny oglada sie na sile, potem sie zaczyna. Piekny film. Ryczalam jak glupia

Doris nie idę na betę, jadę do Dubrawskiego. Beta zawsze przyrastała u mnie książkowo a ciąża źle się rozwijała tak więc beta nie jest dla mnie wyznacznikiem powodzenia, w sobotę robiłam tylko po to żeby potwierdzić ciążę.

Strawbelka nie oglądałam, ale przy najbliższej okazji obejrzę :) teraz oglądamy z Tż "Kogel-mogel" na Polsacie, to film naszego dzieciństwa :D

reklama
Do góry