reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Co najlepsze musze jechac w srode i odebrac od niego wyniki... Takiego mam stracha jak nie wiem co... Ale mam iskierke nadziei, że jest dobrze, bo dr Przybycien mowil, ze skoro mamy zdrowe dziecko to on by nawet tych kariotypow nie badal. Ale gdzies z tylu głowy obawy są. Do tego M ma brata z ZD.

Tak w Genosie w Łodzi. Ja dostałam skierowanie dla Siebie i dla Tż od Ginki, z tym że Tż miał tylko kariotypy badane
My mamy od rodzinnej skierowania bo gin prywatny, ja mam liste badan jakie mam zrobic ale rodzinna nie moze mi na nie dac skierowania. ale moze tez mi zrobia w genosie.

z lekarzami tak jest nie wiedza co mowia

I tekst lekarza mojego M: "po co sie starcie jak jestescie chorzy? Jak sie jest chorym to sie nie ma dzieci"....
Co za kutas!! Ja chyba specjalnie poszłabym do niego jak tylko miałabym zły dzień a nóż widelec dostałby po ryjcu BURAK

Dziewczyny ja mam jechać nie na kariotyp ale jak wcześniej pisałam na pobranie krwi do badań antyfosfolipidowych i może pobierze na mój kariotyp i poda innej doktorce :).
Powiedzcie proszę o co w tym moim badaniu chodzi i o jakie badanie mogę jeszcze poprosić ?

Kwiatuszek już odsłuchuję. Dzięki ;)

reklama
Kwaituszek
Będzie ok. Nie może być inaczej;)
No i znów się powtórzę, kto jak kto ale lekarze powinni mieć choć ciut kę empatii!!!!

bylam w lipcu na rozmowie z genetykiem i wczensiej jak 3 miechy nie mogli pobrac krwi (6czerwca mialam zabieg) umwoili nas na styczen ale zadzownili wpazdzierniku ze moga nas wcisnac w litopadzie czy pazdzierniku nie pamietam i po 2 tygodiach zadzownili ze sa ok i wysla wyniki. nie wiem czeu zapomnili o mutacji

Niestety nie zapomniała tylko tam mają taką politykę. Bo mnie powiedziała o mutacjach, ale zaznaczyła,że dopiero po kariotypie;/

Poza tym nic mi nie mówiłła,że ileś mam czekać od zabiegu?!... Nam nie dali terminu, tylko kazali czekać na tel...

Do góry