reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, musisz Czekać do jutrzejszej wizyty. Nie ma innego wyjścia.
Fondie, a jak z Twoją betą?
Fondie, a jak z Twoją betą?
Fondie, Moim.zdaniem jest sens ale zrobisz jak chcesz
Susana. No to jeszcze dwa dni czekania
Bertha ja robie na za 120 w Bydgoszczy w gdańsku 210 jak nie znasz przyczyny poronie to zrób na ja zrobiłam wszystkie badania i dopiero na wyszły za duże i dopiero zaczynam z nimi walczyć.
Fondie dzięki za odpowiedź trzymam kciuki za betę
Strawbelka a nie pamiętasz jaki miała nick dziewczyna z wysokimi nk?
Ja wczoraj działała m zobaczymy czy się uda
Fondie dzięki za odpowiedź trzymam kciuki za betę
Strawbelka a nie pamiętasz jaki miała nick dziewczyna z wysokimi nk?
Ja wczoraj działała m zobaczymy czy się uda
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Fondie nie dziwię się, że nie wierzysz już becie.
Co do moich przeciwciał, to w listopadzie tu o nich pisałam, jak znajdę kartkę z listą badań to napiszę co zrobiłam w sygnaturce mam że wyszły dodatnie ANA i AOA, oprócz tego nieznacznie podwyższony antykoagulant tocznia planuję podejść na żelaznym zestawie na wiosnę, tylko muszę się najpierw dowiedzieć od Was czy w jego skład wchodzi tylko Heparyna 0.4, Steryd Encorton (w dawce conajmniej 10mg), Acard 75mg?
Co do moich przeciwciał, to w listopadzie tu o nich pisałam, jak znajdę kartkę z listą badań to napiszę co zrobiłam w sygnaturce mam że wyszły dodatnie ANA i AOA, oprócz tego nieznacznie podwyższony antykoagulant tocznia planuję podejść na żelaznym zestawie na wiosnę, tylko muszę się najpierw dowiedzieć od Was czy w jego skład wchodzi tylko Heparyna 0.4, Steryd Encorton (w dawce conajmniej 10mg), Acard 75mg?
Podziel się: