reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wiesz co Fondie przez Twoją pomyłkę z betą zaczęłam się wczoraj zastanawiać czy nie powtórzyć badań na przeciwciała...tylko one trochę kosztują i nie wiem co zrobić [emoji53]

reklama
Susana na ile liczyłaś ,że ten wynik uznajesz ,że już coś nie tak?? Daj spokój z Tymi betami jedziesz USG on Ci wszystko powie. Tego się trzymajmy.

Sus ;) ja się nie znam na tych betach nigdy nie robiłam sobie wiec może ktoś inny się wypowie !! Ale jedno jest pewnie przez tą betę to można zwariować , dostać szału i wylądować w psychiatryku u psychola !!!! . Dobrze że ja nie bede musiała tego robic bo tutaj nie robią tylko usg a ja zreszta strasznie bym to przeżywała !! Jak ja w ciazy bedę to , bedę się bała chyba nawet chodzić , żeby nic się nie stało wiec takie bety by mnie zabiły serio

reklama
Susana nie rób już tej bety. Kiedy masz kolejną wizytę? Beta rośnie i jest git.
A kto mi powie jak rosną jajca i kiedy pękają? Wczoraj 6 dc i miał 12 mm . Jak to u was wygląda ?

Do góry