reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana, ja miałam pierwsze usg w 39 dc (cykle miałam 28 dniowe), to było 24 dpo (jesli owu była w 14 dc a nie wcześniej) to było 5 tyg i 3 dni - beta ponad 28 tys i był pęcherzyk ciażowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym bez zarodka.
Ale podobno wielkość pęcherzyka i jego pojawienie się jest zależne od wielkości bety.
U Ciebie jak to będzie wyglądało w piątek?
Nie wiem doris czy to od wielkości bety zależy bo ty miałaś bardzo dużą i nie było zarodka jeszcze .
Ja w pustym jaju płodowym jak miałam wcześniej to beta urosła mi do 35 000 już póżniej nie badałam .
Nawet raz nie było mi niedobrze przy tej wysokiej becie.
W piątak będzie u mnie 5 t 3 d. czyli 39 dc tak jak wtedy u ciebie a pęcherzyk rośnie 1 mm dziennie .Ty miałaś już wtedy 14 mm a ja w poniedz.nic.

reklama
Strawbelka moja znajoma miala pozamaciczna z beta 6000 ponad.
Ale towrzyszyly jej juz silne bole

Fondie gdyby byla pozamaciczna to bolalby cie brzuch lub jajnik...
Glowa do gory

Nafoczka trzymaj sie, nawazniejsze usg. Zrobilabym ew. Nifty, zeby cala ciaze sie nie martwic i dopiero na koncu rozwazylabym amnio. Bedzie dobrze, zobaczysz. Sciskam!

Susana, poczytaj wrześniówki, one tak jak Ty i Fondie są na etapie bet i pęcherzyków (czytałam dziś) i te pęcherzyki też mają różne wielkości u tamtych dziewczyn. Ja miałam wielki, bo i betę miałam dużą.
Będzie dobrze!!!! Zrób jutro betę, a zobaczysz jaka piękna!!!

ale ostanio niestety te zod razu nie mialam ale jak swedzialo to juz ostro bylo a teraz jakby jedn miejsce wklucia tak swedzi

Susana, poczytaj wrześniówki, one tak jak Ty i Fondie są na etapie bet i pęcherzyków (czytałam dziś) i te pęcherzyki też mają różne wielkości u tamtych dziewczyn. Ja miałam wielki, bo i betę miałam dużą.
Będzie dobrze!!!! Zrób jutro betę, a zobaczysz jaka piękna!!!
Doris w czwartek miałam ostatnią betę 1450.
No to powinno być tak
Sobota 3000
Poniedz. 6000

Jutro. Środa powinna mieć 12000.

reklama
Do góry