reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
aha a ja sie nakrecilam nie wiem skad to wzielam. susana a odpisalas mi jak sie czujesz czy znow przeoczylam albo sie zakrecilam? jak sie wogole czujesz?ja mam dzis 5tydzien 1 dzien wiec nie mialas nawet 5 tygodnia malo prawdopodobne zeby pecherzyk byl. Na jakim poziomie powinnas miec bete juz?

aha a ja sie nakrecilam nie wiem skad to wzielam. susana a odpisalas mi jak sie czujesz czy znow przeoczylam albo sie zakrecilam? jak sie wogole czujesz?ja mam dzis 5tydzien 1 dzien wiec nie mialas nawet 5 tygodnia malo prawdopodobne zeby pecherzyk byl. Na jakim poziomie powinnas miec bete juz?
Fondie dopiero poczytam bo przyszłam z pracy i po łebkach czytałam .

cos mi sie wydaje ze bedzie znow uczulenie na fragmin tym razem narazie nie mam nic oprocz swedzenia lekkiego w jednym miejscu wiec nie panikuje pojutrze do gina to mu powiem

Fondie czuję się fatalnie.
Zaraz jak zeszłam z kroplówki zaczęła mnie boleć głowa.
Bolała cały wieczór całą noc i dzisiaj od rana mnie napie.....a.
Aż mi się wymiotować chce .
Mam dziś dodatkowo metaliczny posmak w ustach .
Cyce całe w żyłkach a sutki coraz większe jak u starej murzynki .hehe
Czyli jest dobrze że jest objaw ale kiepsko bo ciąży nie widać .

Aaaa miałaś taki strasznie żółty mocz po intralipidzie? Bo ja mam jakbym się rywanolu najadła

nie wiem jaki mialam mocz a sikalam co chwile caly dzien. no to objawy super mnie dzis mdlilo z rana wiecmoze faktycznie mam te 6tysiecy fajnie by bylo ale zaczynam myslec o pozamacicznej ciazy. a poziom bety powinnas miec juz jaki? w tysiacach? i wkurza mnie to lekkie swedzenie brzucha a wrecz przeraza

reklama
nie wiem jaki mialam mocz a sikalam co chwile caly dzien. no to objawy super mnie dzis mdlilo z rana wiecmoze faktycznie mam te 6tysiecy fajnie by bylo ale zaczynam myslec o pozamacicznej ciazy. a poziom bety powinnas miec juz jaki? w tysiacach? i wkurza mnie to lekkie swedzenie brzucha a wrecz przeraza
Fondie pozamaciczna z taka beta??? Wyluzuj;)

Do góry