reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
aha a ja sie nakrecilam nie wiem skad to wzielam. susana a odpisalas mi jak sie czujesz czy znow przeoczylam albo sie zakrecilam? jak sie wogole czujesz?ja mam dzis 5tydzien 1 dzien wiec nie mialas nawet 5 tygodnia malo prawdopodobne zeby pecherzyk byl. Na jakim poziomie powinnas miec bete juz?

aha a ja sie nakrecilam nie wiem skad to wzielam. susana a odpisalas mi jak sie czujesz czy znow przeoczylam albo sie zakrecilam? jak sie wogole czujesz?ja mam dzis 5tydzien 1 dzien wiec nie mialas nawet 5 tygodnia malo prawdopodobne zeby pecherzyk byl. Na jakim poziomie powinnas miec bete juz?
Fondie dopiero poczytam bo przyszłam z pracy i po łebkach czytałam .

cos mi sie wydaje ze bedzie znow uczulenie na fragmin tym razem narazie nie mam nic oprocz swedzenia lekkiego w jednym miejscu wiec nie panikuje pojutrze do gina to mu powiem

Fondie czuję się fatalnie.
Zaraz jak zeszłam z kroplówki zaczęła mnie boleć głowa.
Bolała cały wieczór całą noc i dzisiaj od rana mnie napie.....a.
Aż mi się wymiotować chce .
Mam dziś dodatkowo metaliczny posmak w ustach .
Cyce całe w żyłkach a sutki coraz większe jak u starej murzynki .hehe
Czyli jest dobrze że jest objaw ale kiepsko bo ciąży nie widać .

Aaaa miałaś taki strasznie żółty mocz po intralipidzie? Bo ja mam jakbym się rywanolu najadła

nie wiem jaki mialam mocz a sikalam co chwile caly dzien. no to objawy super mnie dzis mdlilo z rana wiecmoze faktycznie mam te 6tysiecy fajnie by bylo ale zaczynam myslec o pozamacicznej ciazy. a poziom bety powinnas miec juz jaki? w tysiacach? i wkurza mnie to lekkie swedzenie brzucha a wrecz przeraza

reklama
nie wiem jaki mialam mocz a sikalam co chwile caly dzien. no to objawy super mnie dzis mdlilo z rana wiecmoze faktycznie mam te 6tysiecy fajnie by bylo ale zaczynam myslec o pozamacicznej ciazy. a poziom bety powinnas miec juz jaki? w tysiacach? i wkurza mnie to lekkie swedzenie brzucha a wrecz przeraza
Fondie pozamaciczna z taka beta??? Wyluzuj;)

Do góry