G
Gość
Gość
Fondie susana pisala rano ze nie robi dzis bety. Po intralipidzie trzeba odczekac 24h.susana cyz nam dzis napiszesz wyniki bety? czekac czy jutro beda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fondie susana pisala rano ze nie robi dzis bety. Po intralipidzie trzeba odczekac 24h.susana cyz nam dzis napiszesz wyniki bety? czekac czy jutro beda?
Fondiesusana cyz nam dzis napiszesz wyniki bety? czekac czy jutro beda?
No właśnie zobaczyłam że napisałaś .Fondie susana pisala rano ze nie robi dzis bety. Po intralipidzie trzeba odczekac 24h.
Fondie dopiero poczytam bo przyszłam z pracy i po łebkach czytałam .aha a ja sie nakrecilam nie wiem skad to wzielam. susana a odpisalas mi jak sie czujesz czy znow przeoczylam albo sie zakrecilam? jak sie wogole czujesz?ja mam dzis 5tydzien 1 dzien wiec nie mialas nawet 5 tygodnia malo prawdopodobne zeby pecherzyk byl. Na jakim poziomie powinnas miec bete juz?
Marta a jakiej wielkości miałaś wtedy pęcherzyk .? Pamiętasz?Susana ja z córką bylam na pierwszym usg 5 t6d i był tylko pęcherzyk. Tydzień później serduszko. Oczywiście gin roztaczal wizję pustego jaja plodowego ale tym razem nie miał na szczęście racji.
Fondie pozamaciczna z taka beta??? Wyluzujnie wiem jaki mialam mocz a sikalam co chwile caly dzien. no to objawy super mnie dzis mdlilo z rana wiecmoze faktycznie mam te 6tysiecy fajnie by bylo ale zaczynam myslec o pozamacicznej ciazy. a poziom bety powinnas miec juz jaki? w tysiacach? i wkurza mnie to lekkie swedzenie brzucha a wrecz przeraza