reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Pregnyl to hcg ludzkie .
My w ciąży teraz mamy duże hcg i bierzemy zastrzyki .
Ja w sumie się nie powinnam wtrącać ale mi ginka zleciła od owulacji zadtrzyki a niektóre dziewczyny dopiero od pozytywnej bety biorą .
Wlasnie dobrze ze sie wtracasz!!! Wy tyle przeszlyscie i najlepiej wiecie kiedy co brac!!!;)

Ja to teraz się wszystkiego chwytam.
W tamtych dwóch cyklach poprzednich też od powulacji brałam do @ .Teraz był 3 cykl starań na clexanie

Fondie ale jak wezme 5 to to nic nie da bo to jak cukierek chyba bedzie. Musze chyba 10 wziasc. A ona ile daje tym pacjentkom. I mowila co moze ewentualnie dziecko miec?
Strawbelka to moja Bachna na encortonie:D Wad nie ma oprócz szmerów w serduszku i śladowej niedomykalności zastawki ale to ma dużo ludzi:)

Załączniki

• 1453063104202.jpg
    1453063104202.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 48
nie, ja od pozytywnej bety ale pamietaj, że ja mialam tylko clo...a do tego ty podajac sobie pregnyl pozniej dowiesz sie czy jestes w ciazy niz ja

reklama
Do góry