reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Agnieszka to masz jeszcze jeden dzień dłużej :sorry2:.Ale my to się na wsxystko i wszędzie naczekamy ...

Marta to niech ta @ sxybko przychodzi i odchodzi ., żeby starania szybko nowe zacząć .Pamiętaj teraz. żeby za szybko dupka nie brać..

Doris .
Witam .Jak tam z rana .Zrobiłabyś zdjęcie brzuszka i nam puściła .?
Chętnie zobaczę .Jak tam dzisiaj ciśnienie .

Fondie
Jak samopoczucie? Idziesz jeszcze na betę?

Strawbelka
Gdzie jesteś?

Witam wszystkie dziewczyny .

Jestem i ja ;)
Dziekuje, ze się o mnie pytacie ;)))
U nas spokój. Jestem 2 tyg. na L4 ale oczywiście pracuje w domu czym narażam sie na wiecznego "focha" teściowej- oj dziewczyny wcale nie jest łatwo... Wiem, że to za wcześnie ale wczoraj czułam jakby ruchy i M. też. Dziewczyny piszą, ze od 16go tyg. czuły ale przy kolejnej ciąży może być wcześniej choć to i tak pewnie jelita. Nawet jesli, to niech mi plumkają jak najczęściej :-D

Arda kciuki trzymamy- szukaj pary :wink:

Jestem i ja ;)
Dziekuje, ze się o mnie pytacie ;)))
U nas spokój. Jestem 2 tyg. na L4 ale oczywiście pracuje w domu czym narażam sie na wiecznego "focha" teściowej- oj dziewczyny wcale nie jest łatwo... Wiem, że to za wcześnie ale wczoraj czułam jakby ruchy i M. też. Dziewczyny piszą, ze od 16go tyg. czuły ale przy kolejnej ciąży może być wcześniej choć to i tak pewnie jelita. Nawet jesli, to niech mi plumkają jak najczęściej :-D

Arda kciuki trzymamy- szukaj pary :wink:
Nafoczka
Witaj
To nie jelita.hehe
To twój królewicz..
Nie pamiętam dokładnie w którym jeste$ tygodniu ale ja w 2 ciąży czułam ruchy już, jak 13 tygodni byłam .Super że i twój m też .

Witajcie

Ja nóg w górze nie trzymam bo mam tylozgiecie macicy i wtedy podobno lepiej leżeć na brzuchu i tego sie trzymam ;-)

Nawet o tym nie wiedziałam :errr: a też mam tyłozgięcie, dzięki za info.

Arda - nie wszystko stracone, betka prawdę Ci powie, kciuków nie puszczam :tak:

Już odkryłam właśnie że jak odwrócę telefon w poprzek to wtedy widzę wszystkie stopki i suwaczki .
Nafoczka to jesteś w 13 tygodniu .
Na 100% królewicz!!!!!!
A teściowa tylko w odwiedzinach czy na stałe ? współczuję.

reklama
Susana wczoraj wieczorem dostalam ataku glodu o 24i zaczelam jesc apotem jakby mnie zemdlilo ale nie wiem czy to nie moja wyobraznia. A ty jak sie czujesz ? Ide na bete ale chyba kolo piatku albo poniedzialku jakos jutro fo janosz ide ale chtba nie robie przed jutrem bety.

Do góry