reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lumia, ja robilam w genomie w rudzie kariotyp. Wszystko ok Poza tym, ze byl burdel, bo nas zapomnieli wpisac na liste oczekujacych - po 2 miesiacach zadzwonilam, a oni na to "nie ma panstwa na liscie". Ja w placz... Pani z lab sie zlitowala i wcisnela nas za tydzien. Masakra.

reklama
dziewczynki, Dziękuję, że pytacie. Jesteście takie Kochane!!!!!! Holter zdjęty, wyniki prawidłowe, żadnego podwyższonego ciśnienia spośród 66 pomiarów.
Staram się nadrobić czytanie ale jestem dziś tak padnięta, że zasypiam nad lapkiem i dodatkowo oglądam Ring na tvn fabuła jednym okiem, bo drugie już śpi.
Jutro napiszę więcej
Buziaki!!!!!!!!!
Super ze wszystko dobrze. Idz sie wyspij ;)

Arda
Dzięki wielkie, a u jakiej lekarki bylas? Pamiętasz?

Strawbelko,
Kurcze ciężko mi doradzać, bo nie wiem jak Ci szybko jajca rosną:p:) Na moje oko do czwartku ci nie strzelą:p U mnie jajca rosły własnie ok 2 mm na dzień, ale na koniec mega przyśpieszają:) Ja się nauczyłam mojej owu przez monitoringi i już wiem czego mogę się spodziewać:). A może zacznij jeszcze śluz obserwować?
I tak jak pisałam nie katuj się info jakie powinny być , a jakie nie te jajca, bo na to nie ma reguły:):*

Strawbelka - domyślam się :-p Inseminacja w czwartek pewna??

Arda - kciukaski za piękne, wypasione dwie II
No doktorek powiedzial ze niby na sprawdzenie mam jechac ale powiedzial zebysmy sie przygotowali bo moze sie okazac ze bedzie juz w czwartek. Jakby sie okazalo ze jeszcze male i moga zostac do soboty to on mi w sobote zrobi. Tylko ze mam nadzieje ze jak sie okaze ze w piatek trzeba, to mi ktos to zrobi. W piatki jest Ogrodnik, myslisz ze on dobry jest? A w czwartek to nie pamietam kto.

Lumia w Genosie w Łodzi zaraz po wizycie u lekarza pobierają krew do badań i na wynik też sie czeka około 6 tygodni. Przynajmniej tak mnie poinformowali jak dzwoniłam.

Strawbelka - w klinice codziennie ma jakiś lekarz dyżur, więc nie stresuj się. Jak będziesz musiała mieć inseminacje w piątek to napewno jakiś dr Ci ją zrobi. Jeżeli chodzi o dr Ogrodnika to za dużo Ci nie powiem. 2 razy mi transfer robił i chyba ze 2 razy na wizycie u niego byłam. Nie mam wyrobionego zdania o nim. Nasz dr go poleca, ale wiesz to jego kumpel i razem pracują to zrozumiałe, że go poleca

reklama
Laseczki! U mnie niestety negatyw wirec pora szybkowac sie na @ . przykro troche, ale podswiadomie to czulam wiec...

Lumia, niestety nie pamietam nazwiska lekarki.

Do góry