reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris super że wszystko ok.
Arda szkoda ale nic nie jest przesadzone mi z córcia test wyszedł dopiero po terminie @ .
Mnie od wczoraj boli brzuch @ sie zapowiada więc niech już przylazi a nie wkurza bo chcę się wziąć za robotę ;-)
Ja nóg w górze nie trzymam bo mam tylozgiecie macicy i wtedy podobno lepiej leżeć na brzuchu i tego sie trzymam ;-)
Ja kariotyp robilam w zabrzu bo umawialam sie w styczniu i powiedzieli ze termin maja na luty a we Wrocławiu podali termin na maj. Ale niestety w lutym okazało się że to tylko pogadanka z genetykiem który odoradzał robienie badania bo wywiad nie obciążający ale ja sie uparł am i w maju jechaliśmy na pobranie jakoś około połowy a wynik na początku lipca. Tydzień po wyniku byłam już w ciąży znaczy taki fall start. Ale na szczęście wszystko bylo super i mam córcie. A nie brałam żadnych leków nie licząc femibionu.

Ostatnia edycja:
No wiem, ze nie mozna nic wykluczyc, bo betowac mam w piatek, ale termin @ to w zasadzie niedziela/poniedzialek wiec kawal czasu, ale wiecie jak to jest - skrzydelka mi opadly.

Martaha, jak @ ma przylezc to niech przylazi i do dziela :)

Kurcze pojechałam na ten estradiol na samo otwarcie laboratorium a tam kupa ludzi, niestety musiałam zrezygnować bo nie zdarzyłabym do pracy, no trudno, pojadę jutro.
Arda kup te testy facelle jak piszą dziewczyny ja ostatnio byłam w Rosmannie specjalnie po nie i były w promocji za 4,99zł

reklama
Do góry