Lumia dzwoń do skutku.Ja dodzwoniłam się o 10 a innym razem o 12. Jak się umawiałam na wizytę to podkreśliłam ,że przyjedziemy z daleka i czy od razu nam pobiorą do badań czy to konsultacja ? Odpowiedzieli że wszystko od ręki. Więc luty pobranie a kwiecień wynik i staranka Więc dobijaj się i powodzenia
reklama
bertha
Fanka BB :)
O, tego nie wiedziałam i trzymałam nogi w gorze, a tez mam tylozgiecie.. Dzięki!Ja nóg w górze nie trzymam bo mam tylozgiecie macicy i wtedy podobno lepiej leżeć na brzuchu i tego sie trzymam ;-)
susana
Berta a jak u ciebie ?O, tego nie wiedziałam i trzymałam nogi w gorze, a tez mam tylozgiecie.. Dzięki!
@ przyszła czy czekasz na testowanie?
bertha
Przyszła wczoraj winie za to to leżenie z nogami w gorzeBerta a jak u ciebie ?
@ przyszła czy czekasz na testowanie?
Ale to nic, musze zmienić prace także to moze tak miało byc. Teraz jak sie uda z praca to chyba przerwa na jakieś 2 cykle..
Ovli, tak już chyba wszyscy wiedzą, trochę zresztą widać- tylko mój Młody na razie pozostaje nieuświadomiony, że błogie jedynactwo mu sie kończy
czuję się lepiej, nie mam przede wszystkim plamień. Brzuch czasem się napina ale tylko jak długo przed kompem pracuje i ostatnio głowa pobolewa, ale to lekarka kazała mi unikać przegrzewania się. Mdlości czasem jeszcze mnie dorwą ale bez wymiotów więc już lepiej, zdecydowanie lepiej
czuję się lepiej, nie mam przede wszystkim plamień. Brzuch czasem się napina ale tylko jak długo przed kompem pracuje i ostatnio głowa pobolewa, ale to lekarka kazała mi unikać przegrzewania się. Mdlości czasem jeszcze mnie dorwą ale bez wymiotów więc już lepiej, zdecydowanie lepiej
reklama
susana
Z objawów to dzisiaj jakieś takie zawroty mam i rano jak wstaję to jestem jakaś taka roztrzęsiona.Susana masz jakies objawy ? Kiedy idziesz na wizyte ?bete powtarzasz?
Właśnie zmierzyłam ciśnienie
Mam111/64 ale tętno 90 ( wysokie)
Od czego to może być ?
Na betę narazie nie idę .Może koło piątku .
Podziel się: