reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana , Zdjęcie brzuszka mam z zeszłego tygodnia :-), musze zrobić w tym, bo juz urósł od tamtej pory.
Nafoczka, mi tez parę razy się wydawało, że czuję ruchy ale stwierdzam, że to jednak jelita. Jak sprawdzam serduszko detektorem to słyszę jak Malutka kopie natomiast nie czuję tego więc to na pewno jelita.
Ja w każdej ciąży czułam ruchy w okolicach 18-19 tygodnia więc teoria, że kolejnej czuję się wcześniej u mnie się nie sprawdza. No może dlatego, że ja nie jestem chudzielcem. Przytyłam już prawie 4 kg i obecnie ważę 70 kg/170 cm.
Susana, Fondie, kiedy zobaczymy Wasze suwaczki?
Nafoczka, mi tez parę razy się wydawało, że czuję ruchy ale stwierdzam, że to jednak jelita. Jak sprawdzam serduszko detektorem to słyszę jak Malutka kopie natomiast nie czuję tego więc to na pewno jelita.
Ja w każdej ciąży czułam ruchy w okolicach 18-19 tygodnia więc teoria, że kolejnej czuję się wcześniej u mnie się nie sprawdza. No może dlatego, że ja nie jestem chudzielcem. Przytyłam już prawie 4 kg i obecnie ważę 70 kg/170 cm.
Ostatnia edycja:
susana
Fanka BB :)
Susana , Zdjęcie brzuszka mam z zeszłego tygodnia :-), musze zrobić w tym, bo juz urósł od tamtej pory.
Nafoczka ja podobnie 165 cm 57 kgDoris ja wróciłam do wagi sprzed ciąży=wymiotowania (54). Ważę 56kg/165
G
Gość
Gość
Susana w jakiej sieci aptek Ci sprzedawali kw.foliowy 5? Ja juz pol miasta oblecialam i nie chca sprzedac bez recepty
susana
Fanka BB :)
Srawbelka ja mam aptekę zaprzyjażnioną co dają mi wszystko bez recepty jak potrzebuję.Susana w jakiej sieci aptek Ci sprzedawali kw.foliowy 5? Ja juz pol miasta oblecialam i nie chca sprzedac bez recepty
G
Gość
Gość
Susana dziekuje, ale zanim mi dojdzie to jakies 3 dni. Jutro jade do lekarza to poprosze o recepte i odrazu bede miala. Jakby nie chcial wypisac, to wtedy bede Cie prosic o wyslanieStrawbelka ja biorę 15 mg kwasu .mamdodatkowe opakowanie .Wysłać ci ? Mogę ci wysłać dzisiaj ale 15 mg.
Albo kupię ci dzisiaj 5 mg bo będę w tej mojej aptece to ci wyślę.Napisz jaki chcesz.
reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny zrobilam teraz test owulacyjny i jest blada krecha, wieczorem pewnie bedzie juz ciemna i od tego jakies 24h, to pewnie jutro iui, bo w piatek pewnie juz bedzie za pozno. Ale co jak oni mi jutro zrobia iui i np pol dnia mi beda tam plemniki czekaly w tej macicy to one nie zdechna...A po tym zastrzyku to owulacja tez jest tak jak po skoku lh, ze 24 godziny po. No bo tego to chyba sie nie da zrobic tak idealnie bo chyba bym musiala 2 razy dziennie latac na usg. Ech...truje przepraszam, ale boje sie ze zle mi to zrobia i sie nie uda, bo dadza mi te plemniki za wczesnie albo za pozno.
Podziel się: