G
Gość
Gość
Doris wszystko dobrze? Bo sie nie odzywasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Susana a max ten pecherzyk to jaki musi byc, zebym wiedziala ze nie jes za pozno, do ilu max moze dorosnac zeby jeszcze dac zastrzyk i zeby bylo ok. Wiem ze Fondie miala chyba 24 ale nie wiem czy ona miala farta i jej sie udalo czy tyle tez moze miec?
w czwatek do dr janosz do moejgo gina w poniedzialekFondie kiedy idziesz do lekarza? Bo ja jestem strasznie ciekawa ile tam masz fasolek
do kiedy bralas dokladnie do ktroego tygodnia?Fondie, ja brałam. Z Młodą na razie wszystko ok. ODPUKAC!
Pozdrowienia dla wszystkich.
Nafoczko :* będzie dobrze. Na pewno! Gratuluję synka
To popros zeby Ci tam zajrzala, po powiedz ze kolezanki sa bardzo ciekawew czwatek do dr janosz do moejgo gina w poniedzialek
do kiedy bralas dokladnie do ktroego tygodnia?
My wpadlysmy na pomysl zeby sie przytkac korkiem od szampanaDziewczyny, Wy po "przytulankach" też trzymacie nogi przyklejone do lampy?? Sorki, ale jakoś tak mnie naszło
Ja jutro otwieram szampana bo Arda testuje i 2 krechy beda to trzeba swietowac, a w czwartek zabieram korek na iui, bo dziewczyny pisza ze po iui tez wyciekaStrawbelka - też dobre