reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana a max ten pecherzyk to jaki musi byc, zebym wiedziala ze nie jes za pozno, do ilu max moze dorosnac zeby jeszcze dac zastrzyk i zeby bylo ok. Wiem ze Fondie miala chyba 24 ale nie wiem czy ona miala farta i jej sie udalo czy tyle tez moze miec?

Susana , ja bym się nie stresowala wielkością pęcherza. U mnie pękają nawet jak mają ok 28mm- nigdyy torbiel mi się nie zrobiła. W ostatniej ciązy miałam 26mm pęcherz i dostałam zastrzyk no i się udalo - nistety nie na 9 miesięcy;(

Susana , a mówiłam Ci ,ze zaskoczysz. Pmiętasz jak była dyskusja kiedy , ile razy, z jaką częstotliwością się bzykać:p Pisałam, że dokładnie kochaliśmy sie rano, wieczorem i znów rano i to wystarczyło;)

Beata
Kurcze , a może wcześniej dostaniesz te zielone światło?
Proóbwałm dziś dodzwonić się do tej prodani w Łodzi - bezskutecznie....;( wiesz może w jakich godzinach najlepiej?
Po pół dnia dodzwoniłam się do Rudy i dopytałam jak to tam wygląda: Wizyta + ok 2 miesiące na pobranie + 4-6 tyg na wynik.....kurczę trochę długo, choć przy innych teminach to i tak super.
Chyba tam pojedziemy na tą wizytę - do stracenia nic nie mamy. Spróbujemy pobajerować kogo trzeba - a nóz się uda, bo ten termin to trochę dla mnie za długi....Chcę mieć szybko genetykę za sobą, żeby wiedzieć czy wszystko ok, bo jesli tak to zagłębiam się w immunologie....
P.s moim marzeniem jest wyjaśnienie wszystkiego do kwietnia i starania:)

Dziewczyny nawet mi nie mówcie o służbie zdrowia. Już kiedyś napisałam na innym wątku, że bardzo bym chciała żeby odwalili się od mojej wypłagty! Serdecznie im dziękuje za "współpracę" to jest żałosne - te terminy, proszęnie , chodzenie od jednego do drugiego żeby coś załatwić ehhhh

Arda
&&&&&&&&&&&&&&&

Fondi
Widzę,że Ci u z grubej rury wróżą trojaczki:p

Doris
Wszystko już ok?:) Mnie Antosia też najbardziej się podoba. Jak napisałaś te imiona to przypomniało mi się ,że już o tym pisałaś:)

Nafoczka
Buziole dla Wiktora:*;)

Pozdrawiam całą resztę Dziewczynek:*

Witaj Lumia:) mam pytanie, czy jest mozliwosc ze one mi same pekna i nie zdaze na iui. Przepraszam jak jestem upierdliwa ale od wczoraj walkuje ten temat.

Fondie kiedy idziesz do lekarza? Bo ja jestem strasznie ciekawa ile tam masz fasolek:)
w czwatek do dr janosz do moejgo gina w poniedzialek

Fondie, ja brałam. Z Młodą na razie wszystko ok. ODPUKAC!

Pozdrowienia dla wszystkich.
Nafoczko :* będzie dobrze. Na pewno! Gratuluję synka ;)
do kiedy bralas dokladnie do ktroego tygodnia?

dziewczynki, Dziękuję, że pytacie. Jesteście takie Kochane!!!!!! Holter zdjęty, wyniki prawidłowe, żadnego podwyższonego ciśnienia spośród 66 pomiarów.
Staram się nadrobić czytanie ale jestem dziś tak padnięta, że zasypiam nad lapkiem i dodatkowo oglądam Ring na tvn fabuła jednym okiem, bo drugie już śpi.
Jutro napiszę więcej
Buziaki!!!!!!!!!

reklama
Do góry