Susana a max ten pecherzyk to jaki musi byc, zebym wiedziala ze nie jes za pozno, do ilu max moze dorosnac zeby jeszcze dac zastrzyk i zeby bylo ok. Wiem ze Fondie miala chyba 24 ale nie wiem czy ona miala farta i jej sie udalo czy tyle tez moze miec?
Susana , ja bym się nie stresowala wielkością pęcherza. U mnie pękają nawet jak mają ok 28mm- nigdyy torbiel mi się nie zrobiła. W ostatniej ciązy miałam 26mm pęcherz i dostałam zastrzyk no i się udalo - nistety nie na 9 miesięcy;(
Susana , a mówiłam Ci ,ze zaskoczysz. Pmiętasz jak była dyskusja kiedy , ile razy, z jaką częstotliwością się bzykać
Pisałam, że dokładnie kochaliśmy sie rano, wieczorem i znów rano i to wystarczyło
Beata
Kurcze , a może wcześniej dostaniesz te zielone światło?
Proóbwałm dziś dodzwonić się do tej prodani w Łodzi - bezskutecznie....;( wiesz może w jakich godzinach najlepiej?
Po pół dnia dodzwoniłam się do Rudy i dopytałam jak to tam wygląda: Wizyta + ok 2 miesiące na pobranie + 4-6 tyg na wynik.....kurczę trochę długo, choć przy innych teminach to i tak super.
Chyba tam pojedziemy na tą wizytę - do stracenia nic nie mamy. Spróbujemy pobajerować kogo trzeba - a nóz się uda, bo ten termin to trochę dla mnie za długi....Chcę mieć szybko genetykę za sobą, żeby wiedzieć czy wszystko ok, bo jesli tak to zagłębiam się w immunologie....
P.s moim marzeniem jest wyjaśnienie wszystkiego do kwietnia i starania
Dziewczyny nawet mi nie mówcie o służbie zdrowia. Już kiedyś napisałam na innym wątku, że bardzo bym chciała żeby odwalili się od mojej wypłagty! Serdecznie im dziękuje za "współpracę" to jest żałosne - te terminy, proszęnie , chodzenie od jednego do drugiego żeby coś załatwić ehhhh
Arda
&&&&&&&&&&&&&&&
Fondi
Widzę,że Ci u z grubej rury wróżą trojaczki
Doris
Wszystko już ok?
Mnie Antosia też najbardziej się podoba. Jak napisałaś te imiona to przypomniało mi się ,że już o tym pisałaś
Nafoczka
Buziole dla Wiktora:*
Pozdrawiam całą resztę Dziewczynek:*