reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie nie wiem na jakie widełki bety patrzysz ale ja znalazłam dla
4-5 tydzień od ostatniej miesiączki normy beta hcg
Od 5 -426
Wcale nie jesteś w dolnej granicy
Znowu fisiujesz.
Masz przyrost ponad 3× to znacz będą trojaczki hehe
Dokladnie!!! Trojaczki:) Juz sie tak nie wypieraj, chcialas dzieciaczka to masz jeszcze dwa gratis:p

reklama
Jod tylko w ciazy mozna brac a masz jak susana pisze super tsh. Jod wlaczasz od pozutywnego testu chyba ze femibion bierzesz ze wzgledu na metylowe formy to tylko 3miesiace mozesz brac jod przed zajsciem slowa mojej bardzo dobrej endokrynolog:)
Arda ja diagnotyce robie a ty susana gdzie ?

Witam sie dziewczyny z rana. Wczoraj bylam pewna, ze dzis zatestuje, nawet wyjelam test. ale dzisiaj rano obudzilam sie z mysla, ze chyba na glowe upadlam i nie zrobilam. Moze jutro bede miec odwage.

Witam sie dziewczyny z rana. Wczoraj bylam pewna, ze dzis zatestuje, nawet wyjelam test. ale dzisiaj rano obudzilam sie z mysla, ze chyba na glowe upadlam i nie zrobilam. Moze jutro bede miec odwage.
Arda podnosisz napiecie...jak zrobisz test to bedziemy szampana pic bo beda 2 piekne krechy:)

reklama
Susana ja biorę metforminę. Mi gin mówił, że do 12tyg. jest bezpieczna więc w tym tyg. zeszlam do polowy 500 i odstawiam. Brałam bo mi insulina się podniosła.

Do góry