Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
dziękuję Enya, własnie mi powiedziała to pani dr która założyła mi Holtera ciśnieniowego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zalezy czasem po clo bez pregnylu wogole nie pekaja. A odczujesz bol owu na pewnoFondie a one jak same strzelaja to ile maja? Czy to zalezy od kobiety juz?
To jak nie zdaze na iui to bede musiala meza do lozka zaciagnacZalezy czasem po clo bez pregnylu wogole nie pekaja. A odczujesz bol owu na pewno
Susana super beta! ja też miałam podobną 433,6 w 14dpo ale najważniejszy przyrost
Doris ja dziś poszłam z tymi szumami serduszka do swojej ginki. Też niestety cisnienie 140/90 i nie była zachwycona, no i od tego może mnie też bolec głowa. Ja pomału mam chodzić z progesteronu. Pierwsze prolutex, potem dupek a na koniec lutka. Za trzy tygodnie koniec. Królewicz ma 6,62 cm. Teraz 2 tyg. na L4, potem przerwa ale ostatnia mam już dość działania na dwa fronty bo i tak nikt nie docenia tej pracy.... szkoda
Enya, ciekawe co piszesz. Ja biore stake 10mg, cisnienie mam normalnie raczej norma albo nizsze, a dzis moalam np. 88 /55 - cyrk.
Doris, daj koniecxznie znac co Ci tam powychodzilo.
358,50 jest git nie?
Fondi
No widzisz Luzuj kobitko bo wszystko pięknie:*
Beata
No też byłam w szoku aż zaniemówiłam z wrażenia
A Ty Kochana kiedy zielone światło dostaniesz?
Doris
Dbaj tam o siebie i Dzidzię. A jeśli mogę tak nieśmiało zapytać. Czy myślisz nad imieniem? Nie pamiętam czy pisałaś
jakos po 4 poronieniach trudno mi uwierzyc ze beta moze dobrze rosnac...