reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja bylam w 8dc i mialam 14mm gin mowil zebym w czwartek przyszla , wtedy powiedzial ze owu w weekend ale nie bylo wiec w pon prenyl..?pododniechyba mowia

Pękają przeważnie około 22, 23,24
Mój w dniu zastrzyku w 9 dc miał dokładnie 22,1mm×15,7mm średnia18,9 mm
Różnie to jest z wielkością u każdego .
Ja w 9 dc przed zastrzykiem zrobiłam test owu.i wyszedł pozytyw.Więc owu i tak by nastąpiła .

No teraz więcej mogę napisać
Wróciłam od specjalisty od nadciśnienia, pani dr powiedziała, że sterydy podwyższają ciśnienie szczególnie przy długim braniu a ja zaczęłam 15 tc więc już biorę długo. Co prawda teraz ćwiartkę tabletki ale jednak. Byłam w gabinecie pół godziny, cały czas ciśnienie miałam prawidłowe, w granicach 120/80.
Mam założonego tego Holtera do jutra do 19, zobaczymy jakie ciśnienie wykaże rano, tzn ja tego nie zobaczę dopiero wieczorem na wydruku. W każdym razie jestem spokojniejsza. Steryd odstawiam w niedzielę.

Susana super beta! ja też miałam podobną 433,6 w 14dpo ale najważniejszy przyrost

Doris ja dziś poszłam z tymi szumami serduszka do swojej ginki. Też niestety cisnienie 140/90 i nie była zachwycona, no i od tego może mnie też bolec głowa. Ja pomału mam chodzić z progesteronu. Pierwsze prolutex, potem dupek a na koniec lutka. Za trzy tygodnie koniec. Królewicz ma 6,62 cm. Teraz 2 tyg. na L4, potem przerwa ale ostatnia ;) mam już dość działania na dwa fronty bo i tak nikt nie docenia tej pracy.... szkoda

ja już powoli schodzę z progesteronu, dupka już nie biorę tylko lutkę 3x1. Nooo duży już ten Twój książę, moja Królewna miała niecałe 8 cm w zeszły wtorek, więc dziś pewnie ma ponad 9 cm. Wizytę mam 18 o godz. 9 więcza tydzień już prawie niecały :-)

Enya, ciekawe co piszesz. Ja biore stake 10mg, cisnienie mam normalnie raczej norma albo nizsze, a dzis moalam np. 88 /55 - cyrk.

Doris, daj koniecxznie znac co Ci tam powychodzilo.

Bierzesz krótko steryd, ja od początku ciąży. Co do wyników z badania, jutro się dowiem jak dostanę wydruki.

358,50 jest git nie?:)

No pewnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fondi
No widzisz :) Luzuj kobitko bo wszystko pięknie:):*

Beata
No też byłam w szoku:p aż zaniemówiłam z wrażenia:p
A Ty Kochana kiedy zielone światło dostaniesz?

Doris
Dbaj tam o siebie i Dzidzię. A jeśli mogę tak nieśmiało zapytać. Czy myślisz nad imieniem? Nie pamiętam czy pisałaś:)

Lumia, mamy 3 imiona Antosia, Zuzia albo Wiktoria i właściwie iine nie wchodzą w grę. W piątek był u nas ksiadz po kolędzie, pytał czy będzie córka czy syn, powiedzieliśmy, że dziewczynka, pytał o imię powiedziałam jakie mamy propozycje. Ksiądz wychodząc od nas zapytał "To kiedy będę chrzcił Antoninę?" więc chyba jednak Antosia będzie.

jakos po 4 poronieniach trudno mi uwierzyc ze beta moze dobrze rosnac...

Badałaś wtedy betę? jak rosła? masz jakieś porównanie?

reklama
Do góry