G
Gość
Gość
No tak jeczala ze dziecko jej nie pisane itp a tu jusz ma w brzuszku 3 fasolki hehFondie to będzie miała trojaczki .
Tak myślę po becie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak jeczala ze dziecko jej nie pisane itp a tu jusz ma w brzuszku 3 fasolki hehFondie to będzie miała trojaczki .
Tak myślę po becie .
Susana zabij mnie ale ja dzis nic nie pamietam co lekarz do mnie mowil. Powinnam chyba teraz dyktafon nosic na wizyty. W czwartek jade na monit, jak okaze sie ze pecherzyki beda dobre to dadza mi zastrzyk i odrazu maz odda nasienie i bedzie iui. Jak okaze sie ze pecherzyki jeszcze male to kaza mi zastrzyk w domu wziasc i potem np w sobote na iui. Tyle zapamietalam. Reszte lekarz mi juz w czwartek powie.Strawbelka jak ta inseminacja dokładnie się odbywa?
Dają zastrzyk i od razu te " kowboje wpuszczają twojego m ?
Nawet tak nie myśl!! Na pewno ci sie uda, nie mam watpliwości!Susana zabij mnie ale ja dzis nic nie pamietam co lekarz do mnie mowil. Powinnam chyba teraz dyktafon nosic na wizyty. W czwartek jade na monit, jak okaze sie ze pecherzyki beda dobre to dadza mi zastrzyk i odrazu maz odda nasienie i bedzie iui. Jak okaze sie ze pecherzyki jeszcze male to kaza mi zastrzyk w domu wziasc i potem np w sobote na iui. Tyle zapamietalam. Reszte lekarz mi juz w czwartek powie.
Dziewczyny ja jestem tak podjarana jakbym w totka miala wygrac, ale zarazem mam tez jakiegos dola i wydaje mi sie ze Wy tu wszystkie zaciazycie, a ja jedna czarna owca zostane na tym forum ktorej nigdy pewnie sie nie uda.