reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka jak ta inseminacja dokładnie się odbywa?
Dają zastrzyk i od razu te " kowboje wpuszczają twojego m ?

Strawbelka jak ta inseminacja dokładnie się odbywa?
Dają zastrzyk i od razu te " kowboje wpuszczają twojego m ?
Susana zabij mnie ale ja dzis nic nie pamietam co lekarz do mnie mowil. Powinnam chyba teraz dyktafon nosic na wizyty. W czwartek jade na monit, jak okaze sie ze pecherzyki beda dobre to dadza mi zastrzyk i odrazu maz odda nasienie i bedzie iui. Jak okaze sie ze pecherzyki jeszcze male to kaza mi zastrzyk w domu wziasc i potem np w sobote na iui. Tyle zapamietalam. Reszte lekarz mi juz w czwartek powie.
Dziewczyny ja jestem tak podjarana jakbym w totka miala wygrac, ale zarazem mam tez jakiegos dola i wydaje mi sie ze Wy tu wszystkie zaciazycie, a ja jedna czarna owca zostane na tym forum ktorej nigdy pewnie sie nie uda.

Susana zabij mnie ale ja dzis nic nie pamietam co lekarz do mnie mowil. Powinnam chyba teraz dyktafon nosic na wizyty. W czwartek jade na monit, jak okaze sie ze pecherzyki beda dobre to dadza mi zastrzyk i odrazu maz odda nasienie i bedzie iui. Jak okaze sie ze pecherzyki jeszcze male to kaza mi zastrzyk w domu wziasc i potem np w sobote na iui. Tyle zapamietalam. Reszte lekarz mi juz w czwartek powie.
Dziewczyny ja jestem tak podjarana jakbym w totka miala wygrac, ale zarazem mam tez jakiegos dola i wydaje mi sie ze Wy tu wszystkie zaciazycie, a ja jedna czarna owca zostane na tym forum ktorej nigdy pewnie sie nie uda.
Nawet tak nie myśl!! Na pewno ci sie uda, nie mam watpliwości! :)

Doris badalam bete w dwoch ciazach jedna biochemiczna zle rosla i nie urosla wiecej jak 300 dostalam spozniona miesiaczke. Wdrugiej zaczelam badac w 40dc bylo 2200 dwa dni pozniej tylko 2400 wiec tez zle przyrosty.

Susana strawbelka heheh na pewno nie ma blizniakow bo ja na widelkach jesli dzis zaczelam 5 tydz. Jestem raczej w dolnej granicy ja mam tak
25dc 22, 88 to jest 9, 10 dpo
27dc 98,03 to jest 11, 12 dpo
29 dc 358 to jest 13, 14 dpo
Jesli zaczelam 5 tydz to widelki zaczynaja sie od 217 wiec na pewno nie sugeruje to blizniakow heheheheh poza tym ktos juz mial piekne przyrosty i spadla beta
Arda kiedy wkoncu testujesz widzisz ty bedziesz tym trojaczkiem hehe ciaze parami a ty dolaczysz i beda trojaczki wrzesniowe haha

Fondie nie wiem na jakie widełki bety patrzysz ale ja znalazłam dla
4-5 tydzień od ostatniej miesiączki normy beta hcg
Od 5 -426
Wcale nie jesteś w dolnej granicy
Znowu fisiujesz.
Masz przyrost ponad 3× to znacz będą trojaczki hehe

Fondie nie ma co się nakręcac jest dobrze i tak musi zostać. Ja wieczorem dostałam strasznego bólu glowy i okropnie chciało mi się haftowac. Na szczęście po paracetamolu usnelam jakoś. Dziś już lepiej. Trzeba brać się do pracy bo wczoraj nic nie ruszyłam przez te labo i lekarza. A i jeszcze jedno mam wynik tsh i jest 1,75 więc u endo na razie odkładam wizytę. Nie wiem tylko co zrobić z tym jodem bo euthyroksu nie odstawiam a nie wiem czy jod coś może namieszać. ..

Martaha tsh masz super nie wiem jak z jodem przed zajściem w ciąże ale mnie ginka kaxała wykupić teraz pregne + z jodem..Też biorę euthyrox .
Może jod to od zajścia się bierze?

Dziewczyny a bierzecie metforminę w ciąży?
Moja gin każe brać .Gin nr 2 każe odstawić .
Co robić?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja i tak biorę femibion i tam jest jodu trochę. Bardziej zastanawiam sie nad większą dawką bo tak wczoraj gin zalecił ale mówił o odstawieniu euthyroxu i zamiast tego jod bo niby tsh mogę mieć do 4 . Swoją drogą kitu niech mi nie wciska bo ja już dlugo internet " studiuje" hahaha

Do góry