reklama
G
Gość
Gość
Susana a max ten pecherzyk to jaki musi byc, zebym wiedziala ze nie jes za pozno, do ilu max moze dorosnac zeby jeszcze dac zastrzyk i zeby bylo ok. Wiem ze Fondie miala chyba 24 ale nie wiem czy ona miala farta i jej sie udalo czy tyle tez moze miec?
susana
Fanka BB :)
Strawbelka nie wiem dokładnie ile max bo nie zapytałam .Zaraz odnajdę moje usg .
Po podaniu zastrzyku pękają po ok .36 godz .Chyba że wcześniej wystąpi naturalna owulacja
Nie wiem nie chcę się mądrzyć ale ja na monit bym jeszcze koło środy zajżała dla pewności żeby wcześniej same nie pękły
Po podaniu zastrzyku pękają po ok .36 godz .Chyba że wcześniej wystąpi naturalna owulacja
Nie wiem nie chcę się mądrzyć ale ja na monit bym jeszcze koło środy zajżała dla pewności żeby wcześniej same nie pękły
G
Gość
Gość
A myslisz ze moga peknac wczesniej niz w czwartek? Bo nie chce wyjsc na idiote i sie tam na srode umawiac, jak lekarz kazal w czwartek przyjechac. On mowi ze byc moze czwartek albo nawet sobota. Bo mowil ze w sobote to on moze mi zrobic, a w czwartek inny lekarz, no a w piatek to nie wiem kto???Strawbelka nie wiem dokładnie ile max bo nie zapytałam .Zaraz odnajdę moje usg .
G
Gość
Gość
No Susana bo ja nie bralam tez tego pod uwage ze one moga mi same wystrzelic... Ech chyba przejelam paleczke od Fondie i teraz ja Wam bede truc
Jak ja poszlam i mial okolo 25 to zaczynala sie naturalna owulacja sama wiec on jej tylko pomogl. Daje sie jak maja okolo 18, 20 chociaz moj gin daje jwk jest 22 ale ja swoje tez takie duze miewalam juz 9dc wiec mna sie nie sugeruj. Chcoiaz samej mi trudno uwierzyc ze sie udalo ...zaufaj ginowi on cie zna najlepiej. To twoj 1 cykl z clo moze byc roznie. Ja w 8dc mialam pecherzyki 14mm a owu 15,16 dcSusana a max ten pecherzyk to jaki musi byc, zebym wiedziala ze nie jes za pozno, do ilu max moze dorosnac zeby jeszcze dac zastrzyk i zeby bylo ok. Wiem ze Fondie miala chyba 24 ale nie wiem czy ona miala farta i jej sie udalo czy tyle tez moze miec?
reklama
G
Gość
Gość
Fondie a one jak same strzelaja to ile maja? Czy to zalezy od kobiety juz?Jak ja poszlam i mial okolo 25 to zaczynala sie naturalna owulacja sama wiec on jej tylko pomogl. Daje sie jak maja okolo 18, 20 chociaz moj gin daje jwk jest 22 ale ja swoje tez takie duze miewalam juz 9dc wiec mna sie nie sugeruj. Chcoiaz samej mi trudno uwierzyc ze sie udalo ...zaufaj ginowi on cie zna najlepiej
Podziel się: