reklama
G
Gość
Gość
Arda a moze pozytym bedzies Ty juz zakladasz ze bedzie rozpacz...Fondie i Susana tez tak gadaly i co...ciaza jest!!!
ja dopiero okolo 19nastej ideIde też na betę.Jak mus to mus.
martaha123
Fanka BB :)
Badanie zrobione powtórzone. Dodatkowo zrobilam tarczyce bo czas pokazac sie u endo. O 12 30 mam gina. Chcę od razu ustalić możliwości monitoringu w kolejnym cyklu. Skończyły mi sie leki ale udało mi się poprosić p.kasie od dubr co by mi recepty przysłała pocztą. Uf chociaż hedno z głowy. ... oj dziewuszki dziewuszki ładnie się tu nakrecacie...
G
Gość
Gość
Dziewczyny ta mutacje Mthfr robi sie na czczo, czy to nie ma zbaczenia? W diagnistyce podobno kosztuje 130 zl. wiec zrobie sobie, zebym juz ba 100% wiedziala czy te metylowe brac.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja dziś od rana w stresie bo miałam ciśnienie 150/102, wczoraj i przedwczoraj jak zaczęłam mierzyć ciśnienie, bo mnie głowa bolała to było w granicach 140/90. Dzwoniłam do gina, kazał mi zrobić dodatkowe badania krwi i dziś o 19 założą mi Holtera ciśnieniowego na 24h. I kolejne 150 zł w plecy, bo w przychodni na NFZ termin na kwiecień a odpłatnie (60 zł) termin na 27 stycznia.
I następne zmartwienie.
Ja dziś od rana w stresie bo miałam ciśnienie 150/102, wczoraj i przedwczoraj jak zaczęłam mierzyć ciśnienie, bo mnie głowa bolała to było w granicach 140/90. Dzwoniłam do gina, kazał mi zrobić dodatkowe badania krwi i dziś o 19 założą mi Holtera ciśnieniowego na 24h. I kolejne 150 zł w plecy, bo w przychodni na NFZ termin na kwiecień a odpłatnie (60 zł) termin na 27 stycznia.
I następne zmartwienie.
susana
Mam już wyniki bety .
455,80
W czwartek byłam ostatnio było 102 czyli w sobotę musiało być chyba koło 200 .Dzisiaj jest 455 .Ulga dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doris !!!!!!!
Jednak zmiękłam i poleciałam zrobić .Hehe ale na razie luzik.
455,80
W czwartek byłam ostatnio było 102 czyli w sobotę musiało być chyba koło 200 .Dzisiaj jest 455 .Ulga dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doris !!!!!!!
Jednak zmiękłam i poleciałam zrobić .Hehe ale na razie luzik.
reklama
susana
Poleciałam jeszcze do gin nr 3( bo do trzech latam )Ale nie chciał mi zaglądać .hehe
Uspokoił przepisał,recepty i powiedział że nie będzie mnie narazie badać bo jest wcześnie i mogę si€ niepotrzebnie stresować
Następna wizyta w czwartek u gina nr 2.W szpitalu na fundusz może on już zajży
Uspokoił przepisał,recepty i powiedział że nie będzie mnie narazie badać bo jest wcześnie i mogę si€ niepotrzebnie stresować
Następna wizyta w czwartek u gina nr 2.W szpitalu na fundusz może on już zajży
Podziel się: