reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie, 8dpo, 22dc wiec wczesniutko.

Susana, mozecie probowac hehe, kto wie, ale staram sie darowac sobie te negatywne emocje.

reklama
Badanie zrobione powtórzone. Dodatkowo zrobilam tarczyce bo czas pokazac sie u endo. O 12 30 mam gina. Chcę od razu ustalić możliwości monitoringu w kolejnym cyklu. Skończyły mi sie leki ale udało mi się poprosić p.kasie od dubr co by mi recepty przysłała pocztą. Uf chociaż hedno z głowy. ... oj dziewuszki dziewuszki ładnie się tu nakrecacie...

Dziewczyny ta mutacje Mthfr robi sie na czczo, czy to nie ma zbaczenia? W diagnistyce podobno kosztuje 130 zl. wiec zrobie sobie, zebym juz ba 100% wiedziala czy te metylowe brac.

Hej
Ja dziś od rana w stresie bo miałam ciśnienie 150/102, wczoraj i przedwczoraj jak zaczęłam mierzyć ciśnienie, bo mnie głowa bolała to było w granicach 140/90. Dzwoniłam do gina, kazał mi zrobić dodatkowe badania krwi i dziś o 19 założą mi Holtera ciśnieniowego na 24h. I kolejne 150 zł w plecy, bo w przychodni na NFZ termin na kwiecień a odpłatnie (60 zł) termin na 27 stycznia.
I następne zmartwienie.

Mam już wyniki bety .
455,80

W czwartek byłam ostatnio było 102 czyli w sobotę musiało być chyba koło 200 .Dzisiaj jest 455 .Ulga dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Doris !!!!!!!
Jednak zmiękłam i poleciałam zrobić .Hehe ale na razie luzik.

reklama
Poleciałam jeszcze do gin nr 3( bo do trzech latam )Ale nie chciał mi zaglądać .hehe
Uspokoił przepisał,recepty i powiedział że nie będzie mnie narazie badać bo jest wcześnie i mogę si€ niepotrzebnie stresować
Następna wizyta w czwartek u gina nr 2.W szpitalu na fundusz może on już zajży :cool:

Do góry