reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej
Ja dziś od rana w stresie bo miałam ciśnienie 150/102, wczoraj i przedwczoraj jak zaczęłam mierzyć ciśnienie, bo mnie głowa bolała to było w granicach 140/90. Dzwoniłam do gina, kazał mi zrobić dodatkowe badania krwi i dziś o 19 założą mi Holtera ciśnieniowego na 24h. I kolejne 150 zł w plecy, bo w przychodni na NFZ termin na kwiecień a odpłatnie (60 zł) termin na 27 stycznia.
I następne zmartwienie.
Doris dopiero doczytałam .Faktycznie holter musi być .Pies srał pieniądze.( przepraszam za wyr)Najważniejsze zdrówko twoje i dzidzi .Daj znać jak wyniki badań .Nie zdenerwowałaś się czymś ?Może młodzież ci ciśnienie podniosła?

reklama
Susana HUrraaaaaaaaaaaaaa! Piękna beta!!! Gratulacje!

Nie własnie małolatów nie ma i niczym się nie zdenerwowałam, bolała mnie głowa ostatnio więc zaczęłam mierzyć. Teraz mam 138/89 więc niby spadło ale i tak jest trochę za wysokie. Ty dziś nasz 15 dpo?

Susana HUrraaaaaaaaaaaaaa! Piękna beta!!! Gratulacje!

Nie własnie małolatów nie ma i niczym się nie zdenerwowałam, bolała mnie głowa ostatnio więc zaczęłam mierzyć. Teraz mam 138/89 więc niby spadło ale i tak jest trochę za wysokie. Ty dziś nasz 15 dpo?
Dziś 17 dpo.
Dobrze że ci spada .

Mam już wyniki bety .
455,80

W czwartek byłam ostatnio było 102 czyli w sobotę musiało być chyba koło 200 .Dzisiaj jest 455 .Ulga dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Doris !!!!!!!
Jednak zmiękłam i poleciałam zrobić .Hehe ale na razie luzik.
Boze jak ci kochana zazdroszczr superrrrrrrrrrr

Susana no super gratuluję jeszcze raz. I już mi tu proszę sie nie stresować.
Doris z ciśnieniem nie ma żartów. Dobrze że jesteś pod kontrolą.
Ja bylam u gina w sumie na pogadance bo mnie nie tknal. Po oglądał wyniki określił jako naciagane szukanie dziury w całym ale w sumie to chcialam bardziej monitoring w kolejnym cyklu i to zalatwilam. Co do luteiny potwierdził moją teorię przy braniu jej na czuja po owu sama sobie nie pozwalam ns ciążę. Wiem to nie od dziś a mimo to wzięłam bo dubr nakazał. W kolejnym wezmę po teście. Zalecił odrzucenue euthyroxu ale tego to nie zrobię. Dopisał jod i zalecił wiecej wit d. Z tym się zgodzę. No i czekam cierpliwie na @ i po niej monitoring i działamy teraz już musi sie udać na wrzesień już was dużo więc ja idę na kolejny rzut. Ktora ze mną dołączy bo chodzimy parami....

reklama
Susana no super gratuluję jeszcze raz. I już mi tu proszę sie nie stresować.
Doris z ciśnieniem nie ma żartów. Dobrze że jesteś pod kontrolą.
Ja bylam u gina w sumie na pogadance bo mnie nie tknal. Po oglądał wyniki określił jako naciagane szukanie dziury w całym ale w sumie to chcialam bardziej monitoring w kolejnym cyklu i to zalatwilam. Co do luteiny potwierdził moją teorię przy braniu jej na czuja po owu sama sobie nie pozwalam ns ciążę. Wiem to nie od dziś a mimo to wzięłam bo dubr nakazał. W kolejnym wezmę po teście. Zalecił odrzucenue euthyroxu ale tego to nie zrobię. Dopisał jod i zalecił wiecej wit d. Z tym się zgodzę. No i czekam cierpliwie na @ i po niej monitoring i działamy teraz już musi sie udać na wrzesień już was dużo więc ja idę na kolejny rzut. Ktora ze mną dołączy bo chodzimy parami....
Marta to bardzo ważne co napisałaś dla ciebie i innych dzuewczyn .Mnie zawsze gin kazał progesteron .pesteronoringu. jak jajko pękło na 100 % dopiero brałam bo inacze wzięty za wcześnie wstrzymuje owulację!!!!!
Teraz dopiero wzięłam po pozytywnej becie

Do góry