reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

susana na testowanie za wcześnie, w tym mies. to nawet nie wiem dokładnie kiedy miałam owu bo jajniki mnie nie bolały, nawet nie wiem czy w ogóle była, poczekamy, zobaczymy

reklama
Czesc :) nie uleglam, testu nie bylo i jestem z siebie dumna :p

Martaha! Powtorz! Bo bledy w lab sie zdarzaja. No ale jest tez mozliwosc, ze owu nie bylo. Ja kiedys tak mialam, zero sluzu plodnego i potem rozmawialam o tym z lekarzem. Zdrowej i plodnej kobiecie zdarzaja sie cykle bezowulacyjne. Bez paniki.

witam!
Co do CLO to niestety może być tak, ze ono niszczy endo.. ja zawsze miałam ladne ale niestety stymulacje przez 7 miesięcy i endo moje zrobiło się słabe

i co do tygodni, ja też ich nie zaokraglam bo niestety i lekarze i w szpitalu zawsze chcą dokladnie liczbe tygodni i dni- tak jak pisze Enya

Doris mną sie nie sugeruj- ja brałam sama, a lekarz wciąż mi powtarzał, żeby nie brać, wzięłam 12 tyg. bo się bałam, a nie chce go też okłamywać i być mądrzejsza

Susana! Sorry ;) ale nie usmiecha mi sie plakac 5 dni pod rzad. Tak bedziw jedna betka, zero zludzen i po bolu, jak z odklejaniem plastra - nie na raty, porzadne szarpniecie i juz ;)

Susana czy ty testy jeszcze robisz ? Ja robilam wczoraj wieczorem dzis rano i sa ciemniensze ale rewelacji nie ma jedyne co ze od razu jak kreska sikania idzie to sie juz pojawia ja dzis 29dc i 13albo 14dpo ide dzis na bete ale sie boje strasznieeee. Jedyne co to to, ze biore na noc dwue tabletku dopochwowo robionego prohesteronu zmaslem kakowym i ciagle sikam "gesta tlusta zupa grzybowa" wiec moze z rana to troszke nie okazuje prawdy ale nie wiem ;/oczywiescie znow sie martwie:)

Ostatnia edycja:
Susana! Sorry ;) ale nie usmiecha mi sie plakac 5 dni pod rzad. Tak bedziw jedna betka, zero zludzen i po bolu, jak z odklejaniem plastra - nie na raty, porzadne szarpniecie i juz ;)
Arda .Pewnie że rób jak tobie jest wygodnie .Ale musimy się z Tobą trochę przekomarzać .;-) ;)A nóż - widelec cię namówimy i ulegniesz?hihi

Susana czy ty testy jeszcze robisz ? Ja robilam wczoraj wieczorem dzis rano i sa ciemniensze ale rewelacji nie ma jedyne co ze od razu jak kreska sikania idzie to sie juz pojawia ja dzis 29dc i 13albo 14dpo ide dzis na bete ale sie boje strasznieeee. Jedyne co to to, ze biore na noc dwue tabletku dopochwowo robionego prohesteronu zmaslem kakowym i ciagle sikam "gesta tlusta zupa grzybowa" wiec moze z rana to troszke nie okazuje prawdy ale nie wiem ;/oczywiescie znow sie martwie:)
Ja ostatni test facele robiłam w 12 dpo
Przy becie 102 szału nie było a na kredke musiałam czekać .

reklama
ja ne facelle ten taki co mi ie pokazal nic i polecialam na bete:) ale jakos nie wiem wazne chyba zeby bete zrobic ..na penwo nie spadla po testach troszke widac ale niewiem ile urosla;/ja bete robie dzis i w czwartek przed wizyta u dr janosz

Do góry