reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

susana na testowanie za wcześnie, w tym mies. to nawet nie wiem dokładnie kiedy miałam owu bo jajniki mnie nie bolały, nawet nie wiem czy w ogóle była, poczekamy, zobaczymy

reklama
Czesc :) nie uleglam, testu nie bylo i jestem z siebie dumna :p

Martaha! Powtorz! Bo bledy w lab sie zdarzaja. No ale jest tez mozliwosc, ze owu nie bylo. Ja kiedys tak mialam, zero sluzu plodnego i potem rozmawialam o tym z lekarzem. Zdrowej i plodnej kobiecie zdarzaja sie cykle bezowulacyjne. Bez paniki.

witam!
Co do CLO to niestety może być tak, ze ono niszczy endo.. ja zawsze miałam ladne ale niestety stymulacje przez 7 miesięcy i endo moje zrobiło się słabe

i co do tygodni, ja też ich nie zaokraglam bo niestety i lekarze i w szpitalu zawsze chcą dokladnie liczbe tygodni i dni- tak jak pisze Enya

Doris mną sie nie sugeruj- ja brałam sama, a lekarz wciąż mi powtarzał, żeby nie brać, wzięłam 12 tyg. bo się bałam, a nie chce go też okłamywać i być mądrzejsza

Susana! Sorry ;) ale nie usmiecha mi sie plakac 5 dni pod rzad. Tak bedziw jedna betka, zero zludzen i po bolu, jak z odklejaniem plastra - nie na raty, porzadne szarpniecie i juz ;)

Susana czy ty testy jeszcze robisz ? Ja robilam wczoraj wieczorem dzis rano i sa ciemniensze ale rewelacji nie ma jedyne co ze od razu jak kreska sikania idzie to sie juz pojawia ja dzis 29dc i 13albo 14dpo ide dzis na bete ale sie boje strasznieeee. Jedyne co to to, ze biore na noc dwue tabletku dopochwowo robionego prohesteronu zmaslem kakowym i ciagle sikam "gesta tlusta zupa grzybowa" wiec moze z rana to troszke nie okazuje prawdy ale nie wiem ;/oczywiescie znow sie martwie:)

Ostatnia edycja:
Susana! Sorry ;) ale nie usmiecha mi sie plakac 5 dni pod rzad. Tak bedziw jedna betka, zero zludzen i po bolu, jak z odklejaniem plastra - nie na raty, porzadne szarpniecie i juz ;)
Arda .Pewnie że rób jak tobie jest wygodnie .Ale musimy się z Tobą trochę przekomarzać .;-) ;)A nóż - widelec cię namówimy i ulegniesz?hihi

Susana czy ty testy jeszcze robisz ? Ja robilam wczoraj wieczorem dzis rano i sa ciemniensze ale rewelacji nie ma jedyne co ze od razu jak kreska sikania idzie to sie juz pojawia ja dzis 29dc i 13albo 14dpo ide dzis na bete ale sie boje strasznieeee. Jedyne co to to, ze biore na noc dwue tabletku dopochwowo robionego prohesteronu zmaslem kakowym i ciagle sikam "gesta tlusta zupa grzybowa" wiec moze z rana to troszke nie okazuje prawdy ale nie wiem ;/oczywiescie znow sie martwie:)
Ja ostatni test facele robiłam w 12 dpo
Przy becie 102 szału nie było a na kredke musiałam czekać .

reklama
ja ne facelle ten taki co mi ie pokazal nic i polecialam na bete:) ale jakos nie wiem wazne chyba zeby bete zrobic ..na penwo nie spadla po testach troszke widac ale niewiem ile urosla;/ja bete robie dzis i w czwartek przed wizyta u dr janosz

Do góry