G
Gość
Gość
Tia.....wszystkie jestesmy twarde siknij jutro to szybciej bedziesz sie cieszycNie no, jestem twarda. Wytrzymam chyba haha.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tia.....wszystkie jestesmy twarde siknij jutro to szybciej bedziesz sie cieszycNie no, jestem twarda. Wytrzymam chyba haha.
Nie zaokraglaj tygodni, ja tą ciążę przeleżałam w dwóch szpitalach, w różnych tygodniach ciąży i wszystkich interesowały tylko skończone tygodnie. Jeśli jesteś np w 4 t 4 d to nadal w 4 tygodniu. Ja urodziłam dokładnie w 35t 2d i wszędzie piszą 35 tc a nie 36. Jeśli wyznaczają Ci termin porodu to też w skończonym 40 tc a nie w 39t6d. Tak to wygląda. A na początku jest ogromna różnica w becie między 40 dc a 28 dc.nie wiem jakos porownuje znow do poprzedniej ale wogole dziwne ze w 40 dc mialam dopiero 5t3d i dosc wysoka bete zrobilam ja wtedy 2200 a po dwoch dniach mialam 2400 zle przyrastala ale zastanawiam sie od kiedy tak zle rosla i ile musiala miec w tym tyg.
A moze to zwykly blad labolatorium.Sorki że ja tylko o sobie ale martwi mnie ten estradiol że taki niski. Jutro chyba skończę do innego labo i jeszcze raz zrobię. Coś poczytałam że mogło nie być owu wiec może jeszcze wbije się do jakiegoś gina sprawdzić czy owu w ogóle była i czy wsio ok. Ciąży nie ma na bank. Podwozie zbadał am i nic nie powiekszone cyce tylko bokami czuję ale to od lutki. Eh jeszcze nie mialam problemu z owu to już mam...
Dziewczyny kiedy byłyście 1 raz u gina? Ja mam w czwartek wizytę ale się zastanawiam czy nie iść np jutro ? Będzie coś widać?Chodzi mi o pęcherzyk .Jutro będzie 4 tygodnie wg om.
doris wedlug om 21 wrzesnia termin chyba wychodzi
Fondie jutro kończysz 4 tygodnie ciąży .We wtorek zaczynasz 5 tydzień.
Fondie ja słyszałam, że steryd podnosi insuline i cos w tym moze być bo przed braniem mialam 5 na czczo a na poczatku ciąży przy encortonie skoczyla mi na 10
Już sterydu nie biore, jak mi lekarz nie kazał to bralam 10mg ale szybko zaczęłam schodzić, a folika biore 15mg + metylowy ale nie biore femibionu a tam tez jest wiec masz ok Fondie nie kalkuluj tylko powtarzaj przyrosty