reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka,
A ile o tabletek - bo nie pamiętam po dawce:)
No to dobrze,że jutro monitoring:) Pamiętaj jak co o pregnylu lib ovitrele na pęknięcie:)
Osobiście polecam ovitrelle - dużo przyjemniejszee:) zastrzyk już gotowy, a z pregnylem trzeba kombinować:)
Weź, nawet jak nie miałaś problemu z pękaniem, bo to oprócz tej funkcji, ma ważniejszą;) ułatwia zagnieżdzanie i ładne dojrzenie komórki:)
Zaciskam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&
Po 1 tabletce przez 5 dni, jedna tabletka ma dawke 50.

reklama
Fondie, na oko strzelam po objawach ;) w sobote wieczorem bolal mnie jajnik i trwalo to do niedzieli rano. Nie wiem czy to byl juz objaw owu czy pecherzyk pekl pozniej.

ja do clo pilam oeparol bo ponoc bardzo wysusza:) i no i wlasnie czesto daja ten estrofen bo clo moze niszczyc endo ale ogolnie to od jednego razu nic sie nie stanie:) a jak masz miec inseminacje to moze sluz mniej potrzebny? nie znam sie w sumie

Strawbelka,
A ile o tabletek - bo nie pamiętam po dawce:)
No to dobrze,że jutro monitoring:) Pamiętaj jak co o pregnylu lib ovitrele na pęknięcie:)
Osobiście polecam ovitrelle - dużo przyjemniejszee:) zastrzyk już gotowy, a z pregnylem trzeba kombinować:)
Weź, nawet jak nie miałaś problemu z pękaniem, bo to oprócz tej funkcji, ma ważniejszą;) ułatwia zagnieżdzanie i ładne dojrzenie komórki:)
Zaciskam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też wbijałam clexam bliżej pępka - tam mnie najmniej bolało:)
Pi pierwszych zastrzykach - miałam siniaki, ale z czasem nabrałam wprawy.
Fondi, jeśli mogę coś doradzić, to nie wiem czy wprawa , czy technika (jaką sobie wymy sliłam) ale zawsze "odpowieczałam" zastrzyk;) i te kropelki , które poleciały dawałam w miejsce wkłucia. Później jak już wyciągłam sastrzyk, kroplę czy dwie, które jeszcze wyleciały znów podałam na miejsce wkłucia - nie wiem czy rozumiesz co chciałam powedzieć. Dzieki temu ślady były minimalne:)
Stawbelka, tez trzymam kciuki!! :)

Ja wbijam na prawo i lewo od pepka clexane, jeszcze mi sie nie zdarzylo gdzie indziej.

Strawbelka, trzymam kciuki za pechole i inseminacje :)

Dziewczynki, nie podpuszczajcie mnie, betka w piatek. Eh, eh.
W piątek będziesz miała 12 dpo.!!!!!
Ja miałam w 13-stym dniu betę 102 .
Myślę że jutro już koło 6-10będziesz miała.

ja do clo pilam oeparol bo ponoc bardzo wysusza:) i no i wlasnie czesto daja ten estrofen bo clo moze niszczyc endo ale ogolnie to od jednego razu nic sie nie stanie:) a jak masz miec inseminacje to moze sluz mniej potrzebny? nie znam sie w sumie
Popytam czy mam endo dobre i w razie czego o ten estrofem.

reklama
Do góry