reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris co do bety to mnie absolutnie nie zdenerwowałaś tym pytaniem.Miło że pytasz .:rolleyes:
Co do małolatów to u mnie jest identycznie .Chodzące przewody pokarmowe które wszystko mają w nosie.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Nafoczka - gratuluję synka! Nie denerwuj się, będzie dobrze.
Enya, śliczna Basieńka!
Susana, Fondie - gratulacje! Już nie latajcie na betę, żeby się nie denerwować, a jest dobrze.
Tola - ja się szczepiłam, ale tylko dlatego, że lekarz mi powiedział, że w Polsce nie leczy się intralipidem, a chciałam go, bo nie ma skutków ubocznych, nie ingeruje za bardzo, a jest skuteczny, na zachodzie dużo częściej używany. W końcu znalazłam lekarza (dzięki Kruszce, która też brała intralipid, a nie brała encortonu i ma Synka-pozdrawiamy:)), co go daje, ale nie daje encortonu, bo mówi, że intr. jest lepszy, ma szersze działanie, niż encorton. Ale podaje się go co miesiąc, nie słyszałam, żeby tylko jednorazowo.
Strawbelka Tobie skoczyły NK po intalipidzie i encortonie, czy samym intralipidzie?
Arda, bierzesz encorton, luteinę (ile)?
To wszystko jest strasznie trudne, chyba nigdy nie będzie do końca wiadomo, dlaczego się udało, albo nie...
Czy ktoś słyszał o lekarzu w wielkopolsce, który podaje intralipid. Czy mógłby ktoś mi coś napisać o dr Kampioni?

U dr Kampioni bylam na razie raz ale ujela mnie na tyle, ze z pewnoscia bedzie to moja lekarka. Wywiad trwal prawie 2 godziny. Bardzo empatyczna i sympatyczna choc nie oczekuje tego od lekarza ale mila to odmiana. Od razu dala mi skierowanie na histeroskopie i wyslala na konsultacje do prof Kurpisza. Zapowiada sie ciekawie :)

reklama
Ok mam.acidum.folicum 15mg ale biore jeszcze femibiin natal wiec mzoe wezme pol tej acidum i femibion jakie dawki stosowaliscie przy encortonie ? Od acardu tez slyszalam o serduszku

Do góry