reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczko mi tez dr P mówił ze nie da mi końskiej dawki encortonu bo nie chce by dziecko mialo wade serca. Ja sie na tym nie znam... Tyle dziewczyn bylo na encortonie i urodziliy zdrowe dzieci.
Ja musze sie szczepic szczepionkami od dawcy. Mam swojego. Musi byc przebadany! Wiec ryzyka nie ma. Ja nie czytam, nie myślę. Dr wie co robi. Ja od niego nie jestem madrzejsza...

reklama
Bajda, ja biore dupka 3x1 (w ciazy ma byc 3x2), encorton 10mg, no i caly czas jestem na intralipidzie.

Nafoczka! dzieki za kciuuki. Nie dowiesz sie juz co spowodowalo taka a nie inna sytuacje. Nie wiesz jakby bylo bez lekow wiec nie ma co drazyc.

Nafoczka nie mysl za duzo bo przyczyny i tak nie poznasz. Jakbys nie wziela sterydu to moze by sie znow nie udalo. To sa ciezkie decyzje i kazda z nas podejmuje je na zasadzie wieksza korzysc mniejsze zlo. Moze to nawet nie mialo wplywu na serduszko, moze poprostu tak mialo byc, a moze okaze sie ze to falszywy alarm i na nastepnym badaniu wszystko bedzie dobrze. Tego Ci zycze!!! I trzymam kciuki!!!

Susana, już lepiej z moją głową choć jeszcze mnie ćmi. Ogólnie dziś mam znowu jakiś płaczliwy dzień, Mój M wyjechał w piątek wraca dziś, przywiezie teściową w domu full rzeczy do zrobienia, a moje małolaty mają wszystko w d.... Leżą cały dzień, laptop, tv, najeść się ale jak pomóc to nie. Widzę, że trochę zdenerwowałaś się jak zapytałam o betę czy będziesz powtarzać. tak tylko zapytałam, bo ja właśnie na odwrót czym więcej powtarzałam tym bardziej byłam spokojna, że jest dobrze.
Nafoczka, podziwiam Cie i wszystkie inne dziewczyn, które nie mają detektora jeszcze gdy nie czuć ruchów. ja bym chyba osiwiała jakbym nie mogła sprawdzić serduszka.
Kwiatuszekk, wady serca po encortonie? jeszcze nie słyszałam o tym. Podobno może on powodować w rzadkich przypadkach rozszczep podniebienia ale o wadach serca to nie słyszałam.
Lumia. jak się czujesz? Gotowa psychicznie do kolejnej walki? Bo fizycznie no musisz chwilę poczkać.
Fondie. na kiedy wychodzi Ci termin z OM?
Enya, ale rośnie ta Twoja Basia!!! Jak na drożdżach! A nie dawno w ciąży byłaś!
Strawbelka, Arda, Tola32, Bea25ta, Satchma, Apolinka, Karpidlak, Martaha123, Ovli22 i RESZTA nie wymienionych pozdrawiam Was serdecznie
,

Teraz to sie zdolowalam 20mg sterydu:( dziewczyny ma ktoras z was do odstapienia kupie od razu kwas foliowy 5mg albo 10albo 15na recepte podobno musi byc zwiekszona dawka kwasu w ciazy ja mam zwykly plus w femibionie natal:( skad mam go wziasc do gina dalekoooooo macie jakies pomysly?

Kapus
Teraz to sie zdolowalam 20mg sterydu:( dziewczyny ma ktoras z was do odstapienia kupie od razu kwas foliowy 5mg albo 10albo 15na recepte podobno musi byc zwiekszona dawka kwasu w ciazy ja mam zwykly plus w femibionie natal:( skad mam go wziasc do gina dalekoooooo macie jakie
Teraz to sie zdolowalam 20mg sterydu:( dziewczyny ma ktoras z was do odstapienia kupie od razu kwas foliowy 5mg albo 10albo 15na recepte podobno musi byc zwiekszona dawka kwasu w ciazy ja mam zwykly plus w femibionie natal:( skad mam go wziasc do gina dalekoooooo macie jakies pomysly?
To weż 3 tabletki zwykłego kwasu

reklama
Do góry