Susana, już lepiej z moją głową choć jeszcze mnie ćmi. Ogólnie dziś mam znowu jakiś płaczliwy dzień, Mój M wyjechał w piątek wraca dziś, przywiezie teściową w domu full rzeczy do zrobienia, a moje małolaty mają wszystko w d.... Leżą cały dzień, laptop, tv, najeść się ale jak pomóc to nie. Widzę, że trochę zdenerwowałaś się jak zapytałam o betę czy będziesz powtarzać. tak tylko zapytałam, bo ja właśnie na odwrót czym więcej powtarzałam tym bardziej byłam spokojna, że jest dobrze.
Nafoczka, podziwiam Cie i wszystkie inne dziewczyn, które nie mają detektora jeszcze gdy nie czuć ruchów. ja bym chyba osiwiała jakbym nie mogła sprawdzić serduszka.
Kwiatuszekk, wady serca po encortonie? jeszcze nie słyszałam o tym. Podobno może on powodować w rzadkich przypadkach rozszczep podniebienia ale o wadach serca to nie słyszałam.
Lumia. jak się czujesz? Gotowa psychicznie do kolejnej walki? Bo fizycznie no musisz chwilę poczkać.
Fondie. na kiedy wychodzi Ci termin z OM?
Enya, ale rośnie ta Twoja Basia!!! Jak na drożdżach! A nie dawno w ciąży byłaś!
Strawbelka, Arda, Tola32, Bea25ta, Satchma, Apolinka, Karpidlak, Martaha123, Ovli22 i RESZTA nie wymienionych pozdrawiam Was serdecznie
,