reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka ty piszesz :najpierw wlewy potem encorton
Mnie moja ginka mówiła - próbujemy na encortonie. -ostatecznie na wlewach .
Myślę że na jednych zadziała jedno a na innych drugie.Nie można powiedzić że jedno jest gorsze czy lepsze..
Największą ingerencją w organizm są szczepienia ale niektóre dziewczyny tak jak Enya są dowodem na to że warto.
Ps piękna Basieńka!!!!!!!

Arda jeszcze ze dwa dni i może sikaniec już wyjdzie.
To czekanie jest najgorsze .Powiem ci że ja w tym cyklu to tak szalałam z testami jak nigdy .Z resztą widziałaś sama ile ich wstawiałam .
Masz jakieś objawy?

Tola,
A przypomnij dlaczego Cię zakwalifikował na szczepienia , a nie wlewy?
Bo jeżeli dobrze zrozumiałam, to jak się ma wysokie nk to jednak wlewy - ale nie wiem czy nie mieszam, a Tobie ich nie kazał w ogóle robić...

Strawbelka ty piszesz :najpierw wlewy potem encorton
Mnie moja ginka mówiła - próbujemy na encortonie. -ostatecznie na wlewach .
Myślę że na jednych zadziała jedno a na innych drugie.Nie można powiedzić że jedno jest gorsze czy lepsze..
Największą ingerencją w organizm są szczepienia ale niektóre dziewczyny tak jak Enya są dowodem na to że warto.
Ps piękna Basieńka!!!!!!!
ty mialas wlewy?

reklama
To moja pierwsza ciąża na encortonie.
Dzisiaj brzuch mnie pobolewa .
Nudności nie mam .
Cyce jak donice i bolą tak że nie mogę spać na brxuchu

Do góry