reklama
G
Gość
Gość
Kto nastepny testuje? Arda o Tobie pamietam! Ale nie wiem kto jeszcze i kiedy... Fondie, Susana super
Kurcze moze i mi sie uda z ta inseminacja teraz...
Kurcze moze i mi sie uda z ta inseminacja teraz...
G
Gość
Gość
Bertha ja nie mialam takiego badania, wiec nie pomoge.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana, to się nie przemęczaj i odpoczywaj, bo ciąża do 8 tyg jest naprawdę bardzo "krucha". ja dałam radę teraz chodzić do pracy do 12 tyg ale wiesz...lepiej dmuchać na zimne
Zapomniałam się Wam pochwalić, że odebrałam dziś wyniki testu pappa i moje ryzyko każdej trisomii jest mniejsze niż u ....25 latki :-). czyli bardzo, bardzo niskie :-)
bertha
Fanka BB :)
G
Gość
Gość
Bertha ja nie pomoge, bo nie mialam tych badan. Jak mi znalezli nk to juz nie robilam innych badan poza ana2
Doris, brawo!
Betha, za malo to nie wiem co oznacza, ja mialam troche za wysoki ten antukoagulant i jednorazowo wynik slabo dodatni. Musialam powtarzac - negatyw. Ale w zwiazku z tym ginka do clexane dolozyla mi jeszcze steryd.
Betha, za malo to nie wiem co oznacza, ja mialam troche za wysoki ten antukoagulant i jednorazowo wynik slabo dodatni. Musialam powtarzac - negatyw. Ale w zwiazku z tym ginka do clexane dolozyla mi jeszcze steryd.
reklama
Bertha, ja tez miałam w normie ale na pewno bedziesz musiała przyjmować clexane od pozytywnego tedtu, zrób jeszcze przeciwciała kardiolipinowe.antyfosfolipidowe
Podziel się: