reklama
susana
Fanka BB :)
Do ginki idę jutro bo się mi leki kończą.Susana super przyrost bety, gratulacje! Kiedy idziesz do gina?
Badać to mnie chyba nie będzie bo jeszcze za wcześnie
susana
Mnie przy badaniach tylko o clexan pytaliCzy ktos sie orientuje, czy przyjmowanie Acardu ma wplyw na badanie Antytrombiny III?
bertha
Dziekuję susana!Mnie przy badaniach tylko o clexan pytali
czy Antytrombina III, aktywność = 83.51 % (normy wg laboratorium: 80,00 - 120,00) to myslicie ze jest ok, czy skoro to dolna granica, to jest to już podejrzane? ktos miał podobny wynik?
jeszcze czekam z pojsciem do lekarza na inne wyniki, dlatego na razie samodzielnie szukam opinii..
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ale się cieszę, Boże, jestem taka szczęśliwa
Susana, Gratulacje!!!!!! Dbaj o siebie, bierz leki i jak masz możliwość to idź na zwolnienie. Gdzie pracujesz? Przynajmniej do 10 tyg. Rób zastrzyki, bierz tabsy i odpoczywaj
Fondie...Tobie tez gratuluję, bo ta Twoja beta to już formalność :-). Kreska na teście widoczna więc ciąża jest :-)
Która następna?????
Martaha???? Lecisz na betę czy testujesz? Kiedy?
Bertha...ja nie robiłam takiego badania więc nie pomogę.
Susana, Gratulacje!!!!!! Dbaj o siebie, bierz leki i jak masz możliwość to idź na zwolnienie. Gdzie pracujesz? Przynajmniej do 10 tyg. Rób zastrzyki, bierz tabsy i odpoczywaj
Fondie...Tobie tez gratuluję, bo ta Twoja beta to już formalność :-). Kreska na teście widoczna więc ciąża jest :-)
Która następna?????
Martaha???? Lecisz na betę czy testujesz? Kiedy?
Bertha...ja nie robiłam takiego badania więc nie pomogę.
Podziel się: