reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Fondie a nie chcesz zaczekać?? Przecież jutro rano też możesz zrobić po co się tak palić
bo ja zrobie jutro to musze zaltwic opieke dla malej musze powiedziec ze na badanie zaraz bedzie a jakie itp a po 2 nie mam kiedy odebrac wynikow bo znow musialbym zalatwic kogos a po 3encorton ma sie brac z rana 20 mg wiec rano chcialabym wiedziec czy nie na darmo biore encortonu to wkoncu steryd a po za tym musze utrogestan odstawic jak nie ma ciazy bo cykl sie przesunie wiec im wczesniej tym lepiej:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki już miałam wcześniej wlewy i nk właściwie stoi ale z kolei jakieś przeciw ciała mi sie poprawiły robie immunofenotyp tam sa jeszcze jakieś parametry na których sie nie znam. Obawiam sie ze jak dalej bedzie stało to nic z tego nie bedzie a to moja ostatnia szansa to bedzie juz5 procedura in vitro na wiecej nie mam siły. Niby tragicznych wyników nie mam ale to i tak niebezpieczny poziom , 2 ciążę już straciłam . Moze jeszcze zrobię badanie po wlewach tylko co wtedy ? Zrobic jak każe lekarz czy sie wstrzymać ? Nie wiem.
Inka a bralas w poprzednich ciazach encorton?

Do góry