reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kwiatuszku - leki można brać podczas szczepień. I tak jak pisze Marta szczepienia ciąży nie zaszkodzą. Ja miałam się doszczepić jeden raz jak się dowiem o ciąży, bardzo się stresowałam czy to jakoś nie wpłynie na fasolkę ale było ok.
Ja po trzech szcezpieniach miałam mlr 33, u Maliny jeśli masz powyżej 40% MLR to znaczy że jest ok jeśli masz pomiędzy 30-40% znaczy że jest ok natomiast musisz się doszczepić, bo są przeciwciała blokujące ale najprawdopodobniej starczą na ok 6 miesięcy.

reklama
Dzwonilam.do gina ma grype :( mam 20mg naraz brac utrogestan prolutwx jakis lek robiony i fraxi i musze sama podjexhac do aptek jutro bo mam tylko iutrogestan i encorton rownolegle zapisze sie do ginki ardy zapomnialam jak sie nazywa

Fondie na raz biorę 10 mg po śniadaniu.
Moje testy też bladziochy są przy takiej becie. Dzisiejszy też szału nie ma .

reklama
Do góry