reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja dzisiaj znowu sie objadlam, a mialam juz przystopowac z jedzeniem po swietach, ale jak tu odmowic jak czestuja pysznosciamo?

dzis jest 24dc a pregnyl mialam w 28 stycznia gin kazal isc tylko na bete 8 stycznia i nie robic testow wczesniej ale jak nie robic:( obecnie mam mega bolace cyce i leje sie ze mnie strasznie ale to po utrogestanie ktory jutro odstawiam

dzwonilam do diagnostyki twierdzi babka ze 250 sie robi za jedna mutacje a o2 nic nie wie ale jak wchodze na strone badan diagnostyki to mam wrazenie ze wlasnie to sa dwie mutacje

susana ja bralam 15mg encortonu 3x 100 lutki ja wszystko palcem dopochwowo i mialam tylko nitki krwi ewentulanie ja bralam jeszcze 3x utrogestam prolutex oj duzo tego

nie wlaczylam encortonu bo widze ze nawet cien cienia niema apiszecie ze nawet bete 4 wykrywa wiec u mnieniema szans

co to znaczy ze clo wplywa na endo?
Fondie moze sie uda w tym cyklu, nie zalamuj sie jeszcze;)

Fondie ja 1 dc @ miałam 15 grudnia .W 9 dniu cyklu zastrzyk wieczorem ( środa przed wigilią)A owu była gdzieś w piątek rano w 1 dzień świąt.(11 dc)
Dziś mam 23 dc i 12 dpo.

reklama
Fondie ja 1 dc @ miałam 15 grudnia .W 9 dniu cyklu zastrzyk wieczorem ( środa przed wigilią)A owu była gdzieś w piątek rano w 1 dzień świąt.(11 dc)
Dziś mam 23 dc i 12 dpo.
a no juz ok bo ja mialam 14 miesiaczke i w 15dc jakos owulke mam dzis 9dpo

Poczekaj jeszcze ze 2 dni, moze za wczesnie jest.
cholera ale ja spisalam sie na straty i encortonu nie wzielam;/ a gin odpisal ze mam brac ja osiewieje niedlugo ide se zaraz zrobic jeszcze raz test strunowy co mam w domu hahah nie wiem jaka rznica miedzy paskowym a strunowym takie same chyba sa

Do góry