hmm kiedy mialas ostanio miesiaczke? tzn dzien 1 miesiaczki?Arda ja stopki nie widzę na tel.
Wiesz co, że ja akurat w tym cyklu wogóle nie brałam progesteronu.Cyce wyjątkowo bolały mnie same.
Dopiero od wczoraj biorę tj 22 dc.
reklama
G
Gość
Gość
Fondie moze sie uda w tym cyklu, nie zalamuj sie jeszczedzis jest 24dc a pregnyl mialam w 28 stycznia gin kazal isc tylko na bete 8 stycznia i nie robic testow wczesniej ale jak nie robic obecnie mam mega bolace cyce i leje sie ze mnie strasznie ale to po utrogestanie ktory jutro odstawiam
dzwonilam do diagnostyki twierdzi babka ze 250 sie robi za jedna mutacje a o2 nic nie wie ale jak wchodze na strone badan diagnostyki to mam wrazenie ze wlasnie to sa dwie mutacje
susana ja bralam 15mg encortonu 3x 100 lutki ja wszystko palcem dopochwowo i mialam tylko nitki krwi ewentulanie ja bralam jeszcze 3x utrogestam prolutex oj duzo tego
nie wlaczylam encortonu bo widze ze nawet cien cienia niema apiszecie ze nawet bete 4 wykrywa wiec u mnieniema szans
co to znaczy ze clo wplywa na endo?
to jeszcze mam robic ten test jutro matkooo jutro 10dni po owu jakos nie wydaje mi sieFondie moze sie uda w tym cyklu, nie zalamuj sie jeszcze
susana
Fanka BB :)
Arda gdzie byłaś na tym żarełku?Ja dzisiaj znowu sie objadlam, a mialam juz przystopowac z jedzeniem po swietach, ale jak tu odmowic jak czestuja pysznosciamo?
G
Gość
Gość
Poczekaj jeszcze ze 2 dni, moze za wczesnie jest.to jeszcze mam robic ten test jutro matkooo jutro 10dni po owu jakos nie wydaje mi sie
susana
Fanka BB :)
Fondie a masz jeszcze test facelle ?to jeszcze mam robic ten test jutro matkooo jutro 10dni po owu jakos nie wydaje mi sie
Kiedy dokładnie miałaś ból owu?
reklama
a no juz ok bo ja mialam 14 miesiaczke i w 15dc jakos owulke mam dzis 9dpoFondie ja 1 dc @ miałam 15 grudnia .W 9 dniu cyklu zastrzyk wieczorem ( środa przed wigilią)A owu była gdzieś w piątek rano w 1 dzień świąt.(11 dc)
Dziś mam 23 dc i 12 dpo.
cholera ale ja spisalam sie na straty i encortonu nie wzielam;/ a gin odpisal ze mam brac ja osiewieje niedlugo ide se zaraz zrobic jeszcze raz test strunowy co mam w domu hahah nie wiem jaka rznica miedzy paskowym a strunowym takie same chyba saPoczekaj jeszcze ze 2 dni, moze za wczesnie jest.
Podziel się: