reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie a masz jeszcze test facelle ?
Kiedy dokładnie miałaś ból owu?
mam ale strunowe dwa facelle.Mialam bol owulacyjny 27 w 14dc a 28 bylam u gina i powiedzial, że to bol owulacyjny (bolaly mnie plecy cala noga rwalo)bo na usgpowiedzial, że zaczyna sie owu bo pecherzyk juz sie zapada czy jakos tak ze zaczyna sie owulacja ale dal pregnyl wtedy o 12nastej wpoludnie a najgorszy bol mialam 28 o 21 jak moja cora spac nie chciala i prosila zebym z nia spala a ja zwijalam se z bolu na jej lozku az zasnelam nie wiem czy to bol owulacyjny ale taki jakby mi rozrywalo macice . Chyba ze owu byla dnia nastepnego to nie wiem ale powoli przestawaly bolec jajniki a rwaly mocno po clo do pregnylu..mysle ze jakby nie pekly i byly by 3 torbiele to na bank bym je czula

reklama
Fondie ja kupiłam strumieniowy i. nie wyszedł a facele przy becie 34 wyszedł ale widziałaś że lekko różowy ..

mam ale strunowe dwa facelle.Mialam bol owulacyjny 27 w 14dc a 28 bylam u gina i powiedzial, że to bol owulacyjny (bolaly mnie plecy cala noga rwalo)bo na usgpowiedzial, że zaczyna sie owu bo pecherzyk juz sie zapada czy jakos tak ze zaczyna sie owulacja ale dal pregnyl wtedy o 12nastej wpoludnie a najgorszy bol mialam 28 o 21 jak moja cora spac nie chciala i prosila zebym z nia spala a ja zwijalam se z bolu na jej lozku az zasnelam nie wiem czy to bol owulacyjny ale taki jakby mi rozrywalo macice . Chyba ze owu byla dnia nastepnego to nie wiem ale powoli przestawaly bolec jajniki a rwaly mocno po clo do pregnylu..mysle ze jakby nie pekly i byly by 3 torbiele to na bank bym je czula
Fondie jak bolałow nocy to jeszcze nie pękł , to licz że owu była następnego dnia rano .Mnie też rozrywało w nocy .
Może jest poprostu dzień wcześniej niż liczysz.? Wy weż cholera jasna ten encorton .Bo się zastanawias. i zastanawiasz.

Fondie jak bolałow nocy to jeszcze nie pękł , to licz że owu była następnego dnia rano .Mnie też rozrywało w nocy .
Może jest poprostu dzień wcześniej niż liczysz.? Wy weż cholera jasna ten encorton .Bo się zastanawias. i zastanawiasz.
a miala spotwierdzone usg ze jak byl bol to owu byla potem? nie mam recepty cholera na wiekszy kwas foliowy anie wiem czy mozna encorton przy zwyklej dawce 0,4 mg

jutro z rana jade do endo i z rana kupie test facelle zrobie w galeri krakowskiej w ubikacji bo nie bede miec gdzie:) zobaczymy co pokaze

Można. kwas nie ma nic do encortonu!!!!!
Ja biorę kwas 15 mg od 6 miesięcy ale to nie ma związku ze stetydem .Masz encorton w domu to weż na wszelki wypadek

reklama
Można. kwas nie ma nic do encortonu!!!!!
Ja biorę kwas 15 mg od 6 miesięcy ale to nie ma związku ze stetydem .Masz encorton w domu to weż na wszelki wypadek
jak dostawalas miesiaczki to normlanie odstawialas go tak?i potem znow po owu?

jeszcze jedno pytanie ostatnie juz?:) wspolzycie po owu? albo na poczatku ciazy ?

Do góry