mam ale strunowe dwa facelle.Mialam bol owulacyjny 27 w 14dc a 28 bylam u gina i powiedzial, że to bol owulacyjny (bolaly mnie plecy cala noga rwalo)bo na usgpowiedzial, że zaczyna sie owu bo pecherzyk juz sie zapada czy jakos tak ze zaczyna sie owulacja ale dal pregnyl wtedy o 12nastej wpoludnie a najgorszy bol mialam 28 o 21 jak moja cora spac nie chciala i prosila zebym z nia spala a ja zwijalam se z bolu na jej lozku az zasnelam nie wiem czy to bol owulacyjny ale taki jakby mi rozrywalo macice . Chyba ze owu byla dnia nastepnego to nie wiem ale powoli przestawaly bolec jajniki a rwaly mocno po clo do pregnylu..mysle ze jakby nie pekly i byly by 3 torbiele to na bank bym je czulaFondie a masz jeszcze test facelle ?
Kiedy dokładnie miałaś ból owu?
reklama
i przy becie tej co masz tez nie wychodzi? 10dpo nie wyszedl ci strunowy?Fondie ja kupiłam strumieniowy i. nie wyszedł a facele przy becie 34 wyszedł ale widziałaś że lekko różowy ..
susana
Fanka BB :)
Fondie jak bolałow nocy to jeszcze nie pękł , to licz że owu była następnego dnia rano .Mnie też rozrywało w nocy .mam ale strunowe dwa facelle.Mialam bol owulacyjny 27 w 14dc a 28 bylam u gina i powiedzial, że to bol owulacyjny (bolaly mnie plecy cala noga rwalo)bo na usgpowiedzial, że zaczyna sie owu bo pecherzyk juz sie zapada czy jakos tak ze zaczyna sie owulacja ale dal pregnyl wtedy o 12nastej wpoludnie a najgorszy bol mialam 28 o 21 jak moja cora spac nie chciala i prosila zebym z nia spala a ja zwijalam se z bolu na jej lozku az zasnelam nie wiem czy to bol owulacyjny ale taki jakby mi rozrywalo macice . Chyba ze owu byla dnia nastepnego to nie wiem ale powoli przestawaly bolec jajniki a rwaly mocno po clo do pregnylu..mysle ze jakby nie pekly i byly by 3 torbiele to na bank bym je czula
Może jest poprostu dzień wcześniej niż liczysz.? Wy weż cholera jasna ten encorton .Bo się zastanawias. i zastanawiasz.
susana
Kupiłam strumieniowy czułość 10!!!!i przy becie tej co masz tez nie wychodzi? 10dpo nie wyszedl ci strunowy?
I nie wyszedł!!!!!!A facelle 25 paskowy w ten sam dzień wyszedł.!!!!
a miala spotwierdzone usg ze jak byl bol to owu byla potem? nie mam recepty cholera na wiekszy kwas foliowy anie wiem czy mozna encorton przy zwyklej dawce 0,4 mgFondie jak bolałow nocy to jeszcze nie pękł , to licz że owu była następnego dnia rano .Mnie też rozrywało w nocy .
Może jest poprostu dzień wcześniej niż liczysz.? Wy weż cholera jasna ten encorton .Bo się zastanawias. i zastanawiasz.
susana
Tylko poczekaj ze 3 minuty aż się wynik pokaże .jutro z rana jade do endo i z rana kupie test facelle zrobie w galeri krakowskiej w ubikacji bo nie bede miec gdzie zobaczymy co pokaze
reklama
jak dostawalas miesiaczki to normlanie odstawialas go tak?i potem znow po owu?Można. kwas nie ma nic do encortonu!!!!!
Ja biorę kwas 15 mg od 6 miesięcy ale to nie ma związku ze stetydem .Masz encorton w domu to weż na wszelki wypadek
jeszcze jedno pytanie ostatnie juz? wspolzycie po owu? albo na poczatku ciazy ?
Podziel się: