reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Głowa mnie przestała boleć wreszcie, rano wzięłam polówkę paracetamolu bo myślałam, że nie wyrobię, przeszło na ok 2 godz. Potem znów mega ból, zjadłam zupę fasolową i położyłam się spać. Jestem jak nowo narodzona. Jeszcze tylko muszę wyjść na krótki 15 minutowy spacer z domu i będzie super. Tylko najpierw posłucham serduszko :-)

reklama
Arda jak to bez kija nie podchodź?>?A było tak miło z mężem jak już zrobił co trzeba to trzymaj się z daleka hehe:D

Doris ja też obiadek fasolowy dzisiaj .

Moje nastawienie dzisiaj zmieniło się diametralnie.Już nie ryczę tylko biorę się za badania i czekam na piątkową wizytę. Jutro jadę na bete. Pozdrawiam wszystkie Ciężarówki i staraczki a ja mam czerwone światło to idę poćwiczyć i się poodchudzać i przygotować ciało do staranek.Buźka

Bea, jeszcze nie jest zle, bo dupka biorre pierwszy dzien, ale im pozniej tym bardziej jestem poirytowana, cyce bola. Genreralnie srednio lubie brac progesteron, bo czuje sie jakbym miala 10 dni napiecia przedmiesaiczkowego :)

Dzirwczyny, a widac moja sygnature? Bo tam mam zapisane co o jak w mojej historii.

Bea, jeszcze nie jest zle, bo dupka biorre pierwszy dzien, ale im pozniej tym bardziej jestem poirytowana, cyce bola. Genreralnie srednio lubie brac progesteron, bo czuje sie jakbym miala 10 dni napiecia przedmiesaiczkowego :)

Dzirwczyny, a widac moja sygnature? Bo tam mam zapisane co o jak w mojej historii.
Ja nie widze sygnaturki bo z apki w tel. korzystam;)

Arda jak to bez kija nie podchodź?>?A było tak miło z mężem jak już zrobił co trzeba to trzymaj się z daleka hehe:D

Doris ja też obiadek fasolowy dzisiaj .

Moje nastawienie dzisiaj zmieniło się diametralnie.Już nie ryczę tylko biorę się za badania i czekam na piątkową wizytę. Jutro jadę na bete. Pozdrawiam wszystkie Ciężarówki i staraczki a ja mam czerwone światło to idę poćwiczyć i się poodchudzać i przygotować ciało do staranek.Buźka
Bea
Takie nastawienie to mi się podoba .Brawo.

Ostatnia edycja:

Arda ja stopki nie widzę na tel.
Wiesz co, że ja akurat w tym cyklu wogóle nie brałam progesteronu.Cyce wyjątkowo bolały mnie same.
Dopiero od wczoraj biorę tj 22 dc.

reklama
Susana, ja brałam 10 mg, teraz już trzeci tydzień biorę 5 mg

Fondie, który masz dzień cyklu?

Dominiacela, witaj
dzis jest 24dc a pregnyl mialam w 28 stycznia gin kazal isc tylko na bete 8 stycznia i nie robic testow wczesniej ale jak nie robic:( obecnie mam mega bolace cyce i leje sie ze mnie strasznie ale to po utrogestanie ktory jutro odstawiam

Susana ja rano biore 2x50 pod jezyk a wieczorem 100dowcipnie+palec grzebalec ;-) Do tego tez 15kwasu+metylowy, encortonu 10mg na povzatku i 3xdupka. Zrob bekte i bedzie dobrze.. tu po prostu tak jest ;-) inne objawy dojda pozniej;-)

Fondie za obie MTHFR w diagnostyce zapl 250 i robi sie obie a jak cos wyjdzie to bada homocysteine. Glowa do gory!

Strabwelka ja nigdy przy stym.nie mialam mowione o jedzeniu wiec spokojnie ;-)

Doris ciesze sie ze jest ok!
dzwonilam do diagnostyki twierdzi babka ze 250 sie robi za jedna mutacje a o2 nic nie wie ale jak wchodze na strone badan diagnostyki to mam wrazenie ze wlasnie to sa dwie mutacje

susana ja bralam 15mg encortonu 3x 100 lutki ja wszystko palcem dopochwowo i mialam tylko nitki krwi ewentulanie ja bralam jeszcze 3x utrogestam prolutex oj duzo tego

nie wlaczylam encortonu bo widze ze nawet cien cienia niema apiszecie ze nawet bete 4 wykrywa wiec u mnieniema szans

co to znaczy ze clo wplywa na endo?

Do góry