reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana A NIE MÓWIŁAM! ;D facelle prawde Ci powie ;) swojej bety z premedytacją Ci nie podam, nie wiesz kiedy było zagnieżdżenie z kazda z nas może mieć inne. Ty się nie zastanawiaj- tylko ciesz i powtórz za dwa dni to najlepsze co możesz zrobić, ale super!!!

Prenatalne badania mam w sobote!!!

Plastulinka, Kochana, dobrze że jesteś!!!!! Jak się czujesz? ja myślałam, że po tej operacji i wycięciu guza mózgu już jest wszystko dobrze. Co dalej? Co mówią lekarze?

Susana, ja mam całe zestawienie bet, również z ciąż biochemicznych ale to są bardzo różne wartości w każdej ciąży inne. Teraz miałam
15 dpo - 916 (ale wydaje mi się, że w tym cyklu owu miałam nie w 14 dc tylko gdzieś w 9 dc co by się zgadzało, bo moja ciąża prawie o tydzień starsza z usg niż z om
17 dpo - 2326
19 dpo - 4838
21 dpo - 9910
24 dpo - 28507
29 dpo - 91712
W tej ciąży wartości bety miałam wysokie bardzo, przeważnie są niższe
Jak chcesz jeszcze inne zestawienia to pisz :-)

Susana super!!!! Tak czułam w kościach :-) teraz rosnijcie zdrowo &&&&
Plastulinka trzymam za ciebie kciuki oby wszystko się po układało
Bea kiedy masz wizytę w łodzi?

reklama
Susana, mam takiego banana na ustach, że szok! Ty następna wstawiasz zdjęcie swojej Fasolki! :-)

Bea25ta, będzie dobrze, tylko musisz być teraz pod kontrola lekarza.

Do góry