mnie zrobil gin od razu w brzuch na wizycie po usg. cholera kupilam strumieniowy nie askowy i nic nie pokazal jestem 8dpo jest jeszcze jakas szansa? poza tym tam anpisane ze wykrywa 25 stezenie bhcg a ten paskowy co znalazlam tez napisane ze 25 juz nei wiem jaki mialam kupic nie wiem czy brac steryd wtym cyklu i tak nie jestem pewnie w ciazy
reklama
Dziewczyny byłam dzisiaj w klinice na wyciągnięciu tej spirali i lekarz dał mi zielone światełko powiedział , że mogę się starać choćby od jutra , że mam nie czekać !!!! . Ale ja teraz juz sama nie wiem , przyzwyczaiłam się do słowa " jeszcze nie , jescZe nie mogę " i teraz dziwnie się czuję z tą informacją ponieważ myślałam że bedę musiała czekać z 3 miesiące . Mam brać folik i wit D . A moje badania krwi wyszły bardzo dobrze
Susana bedzie ładna beta dzisiaj
G
Gość
Gość
Fantastyczna wiadomosc, dlaczego sie nie cieszysz?Dziewczyny byłam dzisiaj w klinice na wyciągnięciu tej spirali i lekarz dał mi zielone światełko powiedział , że mogę się starać choćby od jutra , że mam nie czekać !!!! . Ale ja teraz juz sama nie wiem , przyzwyczaiłam się do słowa " jeszcze nie , jescZe nie mogę " i teraz dziwnie się czuję z tą informacją ponieważ myślałam że bedę musiała czekać z 3 miesiące . Mam brać folik i wit D . A moje badania krwi wyszły bardzo dobrze
susana
Fanka BB :)
Ovli super.No to mamy kolejną staraczkę.Teraz tylko sex sex i sex..
Fondie mówiłyśmy ci 100 razy .Facelle z rossmanna.One są najczulsze.Te najtańsze , paskowe po 6,50 zł.Inne nie wychodzą tak szybko.Mnie inny o czułości 10 w niedzielę nie wyszedł .W niedz. miałam 9 dpo.Widziałaś zdjęcie z moimi testami?mnie zrobil gin od razu w brzuch na wizycie po usg. cholera kupilam strumieniowy nie askowy i nic nie pokazal jestem 8dpo jest jeszcze jakas szansa? poza tym tam anpisane ze wykrywa 25 stezenie bhcg a ten paskowy co znalazlam tez napisane ze 25 juz nei wiem jaki mialam kupic nie wiem czy brac steryd wtym cyklu i tak nie jestem pewnie w ciazy
http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-po...ciazowa-choroba-trofoblastyczna,152_2926.html
Nie ma jak rozpocząć z hukiem Nowy Rok!!
Espa! Dobrze, że się odzywasz! Da się z dietą żyć. Moja przyjaciolka miała w pierwszej i w drugiej ciazy. Tylko, ze w drugiej wykryli dość pozno i synek niezłej masy był- ponad 4 kg. A teraz od początku na duecie i córka równo 3.
To wyprawka juz cała skompletowana?
Portia, a u Ciebie jak tam?
Sykatynka nic sie nie odzywa, nie pamietam na kiedy termin miała.
Ja koncze zaraz 23 tc i oczywiscie boje sie porodu przedwczesnego chociaz nic na to nie wskazuje. Powoli zaczynam myślec o wyprawce. Kupiłam nawet pierwszego rampersa dla synka, a dla starszej siostry taka sama piżamę. Czuje sie bardzo dobrze, za 3 tyg mam próbę cukrzycowa. Ciekawe czy cos wyjdzie.
Nafoczka kiedy gentyczne?
To wyprawka juz cała skompletowana?
Portia, a u Ciebie jak tam?
Sykatynka nic sie nie odzywa, nie pamietam na kiedy termin miała.
Ja koncze zaraz 23 tc i oczywiscie boje sie porodu przedwczesnego chociaz nic na to nie wskazuje. Powoli zaczynam myślec o wyprawce. Kupiłam nawet pierwszego rampersa dla synka, a dla starszej siostry taka sama piżamę. Czuje sie bardzo dobrze, za 3 tyg mam próbę cukrzycowa. Ciekawe czy cos wyjdzie.
Nafoczka kiedy gentyczne?
susana
Fanka BB :)
Beata moja koleżanka miała zaśniad groniasty.Miała również rodzona siostra mojego męża .Obydwie potem miały donoszone zdrowe ciąże.To nie ma nic wspólnego raczej z cytologią .Z tego co pamiętam obydwie póżniej musiały się jakiś czas kontrolować.Dobrze że termin wizyty już bliski .http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-po...ciazowa-choroba-trofoblastyczna,152_2926.html
reklama
Podziel się: