reklama
martaha123
Fanka BB :)
Ja jeszcze czekam z tym badaniem. Pójdę dopiero w poniedziałek. Dziś dopiero ok 3 dzień po owu. Także humor na ciążowy nijak nie wygląda. Po prostu dół ale staram się z niego wyczolgac się wiec na dobry początek skoczę po zakupy a później jogging z sankami z przedszkola ;-)
Bea wynik choć brzmi groźnie nie musi oznaczać że jest bardzo źle. Na innym wątku była dziewczyna która w wakacje też to miała a teraz jest w ciąży i jest ok.
Bea wynik choć brzmi groźnie nie musi oznaczać że jest bardzo źle. Na innym wątku była dziewczyna która w wakacje też to miała a teraz jest w ciąży i jest ok.
susana
Nie płacz kochana .Ten lekarz jest naprawde dobrym genetykiem .Coś wymyśli.Puść mi twój nr. Sms- em bo gdzieś zawieruszyłamJA Pierdziele Susana suuuper ale się cieszę !! Ciekawe co mi w Łodzi powiedzą na razie chodzę i wyje po kątach
plastulinka
Susana gratuluję!
Co do zadniadu groniastego...- przez niego właśnie miałam guza mózgu a teraz okazało się ze mam przerzuty do płuc i urósł mi guz na twarzy. Nie wspominając o tym ze mam też guz pierwotny w macicy. A to wszystko przez to że po poronieniu nie zbadalam bhcg. Myślałem że jak beta spada i dostalam krwawienia to już jest po sprawie... Teraz jeżdżę po szpitalach i szukam ratunku choć wiem że będzie ciężko.
Co do zadniadu groniastego...- przez niego właśnie miałam guza mózgu a teraz okazało się ze mam przerzuty do płuc i urósł mi guz na twarzy. Nie wspominając o tym ze mam też guz pierwotny w macicy. A to wszystko przez to że po poronieniu nie zbadalam bhcg. Myślałem że jak beta spada i dostalam krwawienia to już jest po sprawie... Teraz jeżdżę po szpitalach i szukam ratunku choć wiem że będzie ciężko.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczyny beta 33,8
Jestem w szoku
Czy to nie za mało .Dzisiaj około 11dpo.
Wow!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedziałam od razu!!!! Po kreskach na teście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Susana , teraz dbaj o siebie, odpoczywaj dużo! I przede wszystkim bierz dużo luteiny, duphastonu i cały zestaw leków!!!!!!
I na pewno nie jest to za mały wynik jak na ten dzień, bo na tym etapie beta bardzo szybko przyrasta.
Powtórz pojutrze (jak dasz radę, bo ja w jednej ciąży chodziłam codziennie, bo nie dałam rady wytrzymać 48h ale ja mam fioła na tym punkcie)
I na pewno nie jest to za mały wynik jak na ten dzień, bo na tym etapie beta bardzo szybko przyrasta.
Powtórz pojutrze (jak dasz radę, bo ja w jednej ciąży chodziłam codziennie, bo nie dałam rady wytrzymać 48h ale ja mam fioła na tym punkcie)
Podziel się: