reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mialam na mysli testy owu :) Dziewczyny to jak to jest z tym encortonem pomaga? W tym cyklu sie staralismy..gim kaze brac leko do pozytywnego testy.

reklama
Mialam na mysli testy owu :) Dziewczyny to jak to jest z tym encortonem pomaga? W tym cyklu sie staralismy..gim kaze brac leko do pozytywnego testy.
Z tego co dziewczyny tu pisza to wielu pomaga, ale sa tez takie ktorym nie pomogl. Zalezy na co ten encorton, bo przy czyms tam chyba nie mozna jak dobrze pamietam, ale moze sie myle...

Co do mutacji to ja nie pomogę, bo nie mam, nie robiłam badań, bo gin stwierdził, że bez sensu skoro i tak będę brała encorton i cały żelazny zestaw :-)
Ja dziś oficjalnie wg OM weszłam w drugi trymestr ciąży, wg usg to juz kilka dni temu :-)
jakoś minął ten ciężki pierwszy trymestr ale i tak już bym chciała być w 36 tc :-)
Bea25ta...teraz dużo dziewczyn kupuje detektor tętna, nie jest on jakoś specjalnie drogi a naprawdę bardzo uspokaja. Ja już dziś sprawdziłam serduszko i jest szczęśliwa i spokojna. Wizyta dopiero 18 więc za dwa tygodnie. Ruchów Małej jeszcze nie czuję, myślę, że może za jakieś trzy tygodnie :-) choć ja w każdej szcześliwej ciąży czułam w granicach 19 tyg.
Strawbelka, daj znać jak wygląda procedura, bo moja przyjaciółka tez się przymierza.
Arda...poprawiaj, lepiej więcej niż mniej :-)

pytanie do Dziewczyn, które donosiły ciążę na encortonie....kiedy odstawiałyście, jak zmniejszałyście dawki?

Witam Resztę Dziewcząt!!!

Susana, ja też uważam, że dzisiejsza kreska jest ciemniejsza. Ja bym już byla na becie- nie wytrzymalabym ;) &&&

co do wątku NK- to ja płaciłam 70 zł w Krakowie za same NK

co do mutacji MTHFR to lekarze raczej do tego nie przywiązują wagi, ja mam tą łagodniejszą mutacje A dodatnią, pani genetyk napisała mi tylko w informacji, że mam brać 15mg kwasu, B6 i B12- ja oczywiście biore wszystko metylowe

Doris ja też się martwie ale jak jest M. przy mnie to zapominam ;)

Nafoczka jak dokladnue sie nazywa to metylowe co bierzesz? Moglabys spisac z opakowania dokladna nazwe i firme. Prosze. Ja szukalam w aptekach ale nie wiedzialam ktore wybrac.

reklama
Susana, ja też uważam, że dzisiejsza kreska jest ciemniejsza. Ja bym już byla na becie- nie wytrzymalabym ;) &&&

co do wątku NK- to ja płaciłam 70 zł w Krakowie za same NK

co do mutacji MTHFR to lekarze raczej do tego nie przywiązują wagi, ja mam tą łagodniejszą mutacje A dodatnią, pani genetyk napisała mi tylko w informacji, że mam brać 15mg kwasu, B6 i B12- ja oczywiście biore wszystko metylowe

Doris ja też się martwie ale jak jest M. przy mnie to zapominam ;)
Nafoczko na betę nie dałam dziś rady bo od samego raniusieńka w pracy jestem do 17 .Jutro z rana pójdę bo mam 2 zmianę to będzie za parę godz wynik.Tak wogóle to boli mnie brzuch .Może to @ się zbliża wvześniej skoro jajeczkowanie miałam wcześniej o jakiś tydzień.

Do góry